Doğru olmayan nedir ? Doğru belgeyse yükleyin lütfen ama sizinde sahibi olduğunuzu söylediğiniz pdf ''555VW Motor1.5L 96.110kW EA211EVO'' fransızca eski motor tasarımı.Bu pdf'i indirmek scribd'den zor ama bahsettiğiniz belge yanlış daha doğrusu eski.Ben size olanı söyleyeyim bence vw bu evo motordaki farklı motor tasarımından vazgeçmiş evo2 ile hepsini aynı 150'likteki tasarıma geçmiş diğer plug-in olanda aynı ve güç farkını yazılımla değiştirmiş.Bunu da indirebilirseniz SSP00074820-Nr 748 The Tiguan 2024 açıkça yazmış. ''The differences in power are achived with the software.'' 150'lik olan dosyayı gdrive a yükledim.Tiguan dosysının ekran görüntüsünüde ekledim inanıp inanmamak size kalmış.@omer senin dosyayı yapıştır gelsin buraya, ben atacaktım da doğru olmaz
https://drive.google.com/file/d/1lMDd475M3nzI3CwMifYECEpWzonoMkjG/view?usp=sharing
116'lık olanınında tasarımı aynı ancak farklılılar olması muhtemel ama 2024 tiguandaki gibi 130'luk ve 150'lik motordaki gibi yazılımsal olduğunu gösteren net bilgi yok .