yok bırakmadım ama bugün arayıp durumu anlatacam kahramanmaraş veya gaziantep servisi ne ikisiylede iletişime geçelim bakalım inşallah yokuşa sürmezler işi@palsak sorun yeni çözülmüş, geçen sene bakımda sorunu anlatmıştım, kayıt alıp araştırıp dönüş yapacaklarını söylemişlerdi, mayıs sonu bakım randevusu aldıktan sonra danışmana hata ile ilgili gelişme var mı? diye sorduğumda bende sizi arayacaktım denk geldi dedi. Aracı bu yakınlarda servise bıraktın mı?, hangi parçanın değişeceği ile ilgili aracı kontrol etmeleri gerekiyormuş.
Arac icin geri donus yaptilar. Mikro salter degisimi yapilmasi gerekiyormus. Fiyat soylediler ve indirim yapacagiz dediler. 1tl dahi odemem dedim garantiniz bitmis dediler. Sorun kronikBEnim hatam degil dedim. Biraz zaman verin dediler.bekliyorum. Olmadi wolfsburg ile iletisime gececegim. Daha once jetta icin cozum uretmisti almanya. Olmadi oraya mail atacam.@cnergizlioglu hocam bende garanti bitti ama garantiye sokarlar diye dusunuyorum. bakalim ayni seyi dicekler mi banada merak ediyorum. Tskler