Yaz yıkama ve boya koruması yapalım dedik.
Uzun yola çıkmadan güya yıkadık pakladık. Böcek sinek sağolsun leş oldu araç
Dolapta kalan 3d bug removerla ön yüzeyi kapladım. Jantlara Flowey r1, lastiklere shiny plastik temizleyici sıktım.
Ön yıkama şampuanı magifoam tabi ki. Ülkede stokları bitirdiler sanırım ama gerçekten efsane idi. çok iyi köpürüyor, yüzeyde dakikalarca tutunup kalıyor ve kurumuyor. Güzel şeylerin sonunu getiriyorlar böyle

Patlayan polham pompa altını veta pompayla değiştirip 2lt ye upgrade yaptım, basıncında olumsuz durum olmadı.
Uzun yol yapıp sinek böcekten muzdarip olanlara x y z markanın bug removerını şiddetle tavsiye ederim. Çünkü bunlar ön yıkama şampuanıyla falan kolay kolay çıkmıyor. Çitilemek gerekiyor ki o zaman da hem çok uğraştırıyor hem düzgün temizlenmiyor hem de çiziyor.
Yanında 3d bug remover vardı, onu sıkıp sadece su tuttuğumdaki farkı göstereyim.

Kovada vonixx vfloc ve çoklu eldiven kullandım. Fena değil ama mükemmel diyemem. Korumayı da çok az da olsa elliyor bence(cilalı şampuan perdelemesi kadar bir müdahale yok bence, hassas olanlar farkeder). Kuruma veya leke yapmayla karşılaşmadım.
Yıkama bittikten sonra sadece camları kuruladım ve 3d eraser uyguladım. Bol suyla durulayıp twisted havlularla kuruladım.
Hazır camları eraser'lamışken glaco da sürdüm. Özellikle ön cama sürmüyorum, sileceğin atlama yapıp sese neden olmasını sevmiyorum.
Elim değmişken bir de koruma yapayım dedim.
Yıllar önce aldığım ve çok beğendiğim sonax npt yi uyguladım. Aerosol şişede bir ürün. Yüzeye sıkıp wax pediyle yayıyorum, biraz bekleyip baldwipe bezle siliyorum. Yüzey hissi, ömrü ve boncuklaması gayet iyi.
Lastiklere parlak ürün olarak fireball janus sürdüm, davlumbazlar selsil aerosol parlatıcı(ebraynınki daha iyi çıktı bundan, alacaklara davlumbaza selsil yerine ebrayn öneririm.)
Finaller şu şekilde

8