Bakım&Temizlik Ürün Önerisi ve Marka Bilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tozlu bir yerde yaşatıyorsa bence de gözle görülür bir toz çekimi yapıyor cilalar.

Uygularken falan bezle sile sile yüzeyde bi elektriklenme oluşuyor gibi... bence her üründe geçerli bu ekstra toz çekme olayı. Çünkü düz metal yüzey üzerine bir kimyasal uyguluyoruz, illaki tozu pisi daha çok tutunur hale getiriyor bence ( suyu tutmaz hale getirirken tozu tutunur hale getiriyor :) )

@gkhnclk hocam pratikten kasıt sık durula ise ben ısınamadım böyle ürünlere. Yıllarca koch pw, flowey x50, polytop maximus gibi sulandırılıp uygulanan ürünler denedim, turtle wax dry shine gibi doğrudan uygulanan ürünlerden de denedim. Malesef hepsi havluları mahvediyor. Temiz araç yüzeyine sıkılıp silinen ürünler hem daha etkili hem daha sağlıklı geliyor bana. Sık durula olanlar sağda solda leke yapmaya meyilli oluyor.
bir kere fazla wetcoat sıkmaktan başım yanmıştı. sonra lekeleri çıkarmak için kil ile saatlerce uğraşmıştım. en iyisi wax ya valla kafa rahat. hızlı cila için bile wax kullanmak lazım. seramik görüntü sevenler carpro reload 2.0 kullanabilirler. sık sil şeklinde kullanmıştım baya da memnun kalmıştım. aracın boyasını cam gibi yapıyor. ama biz dogal carnauba wet look severizz

Geri