Yani hocam fusso sealant olarak geçiyor. Wax diyemeyiz doğrudan ama başlayanlar için bence iyi olabilir. Ömrü uzun, hiç ürün uygulanmamış araca göre yine parlaklığı görülebilir. Zamanla carnauba waxlarla vs vites büyültülebilir
Wax öncesi güzelce yıkanması ve yüzeyin tertemiz olması şart. Polisaj yapılmış yüzey olsa güzel olur ama yapılmadıysa da şart değil, mecbur devam
Yıkama sonrası demirtozu temizliği ve kil temizliği yapmanızı öneririm. Kil temizliği ile reçineleri halledersiniz. Çıkmayan reçinelerde yüzeyde kili bastıra bastıra ısrarcı olmayın. Sıcak su dökerek killerseniz inatçı reçineleri daha rahat sökersiniz.
Valla ilk zamanlar sulandırılan ürünleri çok severdim, apc hızlı cila vs. Aşırı bereketli ve ucuz gelirdi(hala da böyledir

)
Ama zamanla gözlemlediğim kafama yatmayan yönleri nedeniyle bıraktım. Sık durula olan hızlı cilaların koruyuculuğu çok çok zayıf oluyor genelde (boncuklama ne kadar iyi olsa da).
Havlulara işleyip kurulama performansı düşürmesi artık son nokta olmuştu benim için.
En güzeli mis gibi katı wax. Ama geçen sonax npt uygulayıp silerken bile yoruldum, sıvı waxlar bizi hamlatmış

Gönül show wax, carnauba wax ister de vakit ve enerji ters düşüyor

eldekileri azaltınca reload 2.0 deneyelim

aynı üründen tekrar almak bize göre değil