Bakım&Temizlik Ürün Önerisi ve Marka Bilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ankara için detailing malzemeleri alabileceğim, önerdiğiniz bir yer var mıdır ?
Neler alacağınıza göre, ihtiyacınız olan ürünlere göre değişir bu, pek çok satış sitesi var çünkü

@mustafacagri Teşekkürler hocam. Wax için büyük ihtimal yıl başına kadar beklerim. Ürünün kalan yarısını o zaman uygularım. O da iyi kötü yaza kadar götürür diye düşünüyorum.

Isı konusunda, yıkama istasyonu eve çok yakın olduğu için zaten çok ısınmaya fırsat bulamadan gidiyorum. Birde köpük/eldiven vifakan derken biraz daha soğumuş oluyor.

Demirtozunu bende çok sık kullanmayı düşünmüyorum. Zaten istasyonda jant için bir mod var çok aman aman bir şey olmasada fırça kullanılırsa iş görüyor. Demir tozunuda belki ayda yada iki ayda bir uygularım. Maksak fırçanında çıkartmadığı kaynamış kalıntıları sökmesi için.
Fransa’da kışın ortasında wax uygularsanız, açık alanda uyguladığınız için o soğuklarda wax kürleşmesi çok zorlaşır, ve kürleşme sorunları yaşarsınız, bunun sonucu olarak uyguladığınız wax boşa gider. Yüzeye tutunamaz vs…

Bu yaşandığı taktirde şuan mevcut haliyle 3 aydır halen dayanan wax, 1 hafta dayanamadan yok olur.

En mantıklı uygulama yöntemi soğuklar bastırmadan sonbaharda ve sıcaklar bastırmadan ilkbahar aylarıdır.

@mustafacagri Teşekkürler hocam. Wax için büyük ihtimal yıl başına kadar beklerim. Ürünün kalan yarısını o zaman uygularım. O da iyi kötü yaza kadar götürür diye düşünüyorum.

Isı konusunda, yıkama istasyonu eve çok yakın olduğu için zaten çok ısınmaya fırsat bulamadan gidiyorum. Birde köpük/eldiven vifakan derken biraz daha soğumuş oluyor.

Demirtozunu bende çok sık kullanmayı düşünmüyorum. Zaten istasyonda jant için bir mod var çok aman aman bir şey olmasada fırça kullanılırsa iş görüyor. Demir tozunuda belki ayda yada iki ayda bir uygularım. Maksak fırçanında çıkartmadığı kaynamış kalıntıları sökmesi için.
Hocam bence şu zayıfladığı dönemlerde yenilense güzel olur. Bir de kaç ml idi ürününüz? Kalan yarısı diyince bi şüphe ettim :D katı waxta genelde araç başı 10 12 gram anca kullanılıyor, fazlası kolu yormaktan başka bir işleve sahip olamıyor.

Janta uyguladığınız malzeme hakkaten baya iyiymiş. Uzun vadede yorumlarınızı bekliyorum. Birkaç yıkamada bi hayat kurtarır gibi
Ankara için detailing malzemeleri alabileceğim, önerdiğiniz bir yer var mıdır ?
Örs ticaret var, cm boya ve dby detailing de satış yapıyordu. Ama birçok ürünü ben de şahsen webden tedarik ediyorum.

Geri