teşekkür ederim deneyeceğim.Kil ile alabilirsiniz hocam yüzeyden, sabunlu bir su ile ıslatıp sonrasında ince kil geçerseniz gelecektir.
teşekkür ederim deneyeceğim.Kil ile alabilirsiniz hocam yüzeyden, sabunlu bir su ile ıslatıp sonrasında ince kil geçerseniz gelecektir.
Hocam sosyal medyanın etkisiyle yaklaşık 10 yıl önce kullandığımız ve bıraktığımız ürünler sanki yeni çıkmış gibi ciddi anlamda pazarda yer eder hale geldiiyi akşamlar. katı wax öneriniz varmı hocam, araç 2019 clio4 BEYAZ renk forumda denk geldiğim 2 3 tane wax var onları atayim buraya sizin tavsiyeniz nedir veya başka tercih edebileceğiniz varsa onlarıda söyleyebilirsiniz ( bu arada ilk defa katı wax uygulaması yapıcağım )
![]()
Bilt Hamber Double Speed-Wax
Ultra dayanıklı, kullanımı kolay orta sert film oluşturan pasta WAXwww.formulaxstore.com
![]()
Soft99 Authentic Premium Carnauba Wax 200 gr yamaclardetailing.com
Soft99 Authentic Premium Carnauba Wax 200 grwww.yamaclardetailing.com
![]()
Soft99 Fusso Coat 12 Aylık Wax – Koyu Renk yamaclardetailing.com
Soft99 Fusso Coat 12 Aylık Wax – Koyu Renkwww.yamaclardetailing.com
soft99 grubundan 3 tane attım hocam genel olarak farklarını bilmediğim için önceliğim boya koruması ve ürün dayanıklılığı(süre) diyebiliriz. teşekkürler şimdiden![]()
Soft99 Kiwami Aşırı Parlak Wax Sert Beyaz Renk yamaclardetailing.com
Aracınızı Parlatmanın En Kolay Yoluwww.yamaclardetailing.com
ayda yılda bi sürerim hocam sürekli sürekli sürmek istemem açıkçası, üşenirim. bilt hamber wax hakkında bilginiz varmı? bu forumda birisi çok övmüştü, açıkcası kullanan pek göremedim. internette satılan 1 yada 2 site var. türkiyede çok tutulmadı sanırsam.Hocam sosyal medyanın etkisiyle yaklaşık 10 yıl önce kullandığımız ve bıraktığımız ürünler sanki yeni çıkmış gibi ciddi anlamda pazarda yer eder hale geldi
Koch ürünleri, soft99 wax(sealant)ları vs.
O zamanlar nispeten fiyat performans idi ama şimdi alıcı kitlesi hazır olunca fiyatlarla da oynadılar.
Fusso sonrası kiwami de alıp denemiştim. Kiwami baya el kremi kıvamında idi ve su itişi vs ortalama altı idi bence. Authentic ömrü sebebiyle alıp denemedim bile. Show wax türü ürünler bence bizim ülkeye giden ürünler değil. Dayanım neredeyse 2 yıkamayı göremiyor bile. Hal böyle olunca bana makul gelmiyor.
Bu waxı hangi sıklıkta uygulayabilirsiniz sorusunun cevabı önemli. Ayda yılda bi sürerim benim kafamı rahatlatır derseniz fusso, fk1000p tarzı sealant uygulayın geçin derim. Ama bu işin zevkini alayım derseniz soft99da kiwami, dodo juice, angelwax, valet pro beading marvellous wax gibi farklı marka ve ürünlerine yönelmenizi öneririm. Beklentinizi yazarsanız ona göre öneride bulunabiliriz.