- İsim
- Ataberk
- Araç
- Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Hocam ürünü 1 kez uyguladım sonra buraya incelemesini yazdım o günden beri hiç bir daha cila uygulaması yapmadımhocam ürünü kullanmaya devam ediyor musunuz?
birde şu aşamaları detaylı anlatabilir misiniz? (hiç yapmadığım için soruyorum)
'demir tozu temizliği+ tavan kaput bagaj ve tüm camlara valet pronun mavi kil hamurunu geçtim'
Yüksek hidrofobi ve parlaklık devam ediyor
Demir tozu temizliği ise şu şekilde yapılır. Kaliteli bir demir tozu temizleyici ürün alırsınız mesela carpro ironX, valet pro dragon breath vs vs.
bi tur su ile kirleri indirip komple bütün arabaya demir tozunu sıkarsınız ürününe göre ortalama 5 dakika beklersiniz sonra basınçlı su ile durularsınız.
demir tozu olan yerler kaportada morarıcak zaten
Kil temizliği ise araç temizken yeni yıkanmışken bir kil hamurunun 3 te 1 ini alıp bide bi fısfısa hafif sabunlu su hazırlarsınız tüm arabaya kil hamuru uygulayacaksınız uygulaması şu şekilde yüzeye sabunlu suyu sıkıp kil hamurunu çok bastırmadan yüzeye sürtersiniz zaten hamur rahat kaymaya başladığında anlayın ki o bölgede ki görünmeyen pislikleri almışsınızdır o şekilde tüm arabaya camlar dahil uygulama yaparsınız sonra tekrardan bir su ile durularsınız aracı
bu işlemler pasta cila öncesi olmazsa olmaz hazırlık aşamasıdır yüzeyi hazırlar. ben katı wax daha iyi tutunsun ömrü daha uzun olsun diye bu uygulamaları yaptım bu işlemler olmadan da katı wax yapabilirsiniz