“Sizin söyleminizle” o dandik hızlı cila bile sizi biraz mutlu ettiyse,
(orta - üst segment) bir wax aldığınız zaöam size vereceği performans, parlaklık, koruma, kuş pisliği, sinek vs.. kolay temizlenme açısından sizi şaşkına çevirecektir, sadece koruma da değil, aynı zamanda eskiye nazaran yıkama yaparken de zahmetsiz kolay yıkanması, kolay kir tutmaması,gibi avantajları ile sizi fazlasıyla memnun edecektir,
Açıkçası siz sorunca biraz baktım (kendim kullanmayacağım bir üürünü başkasına önermeyeceğim için) ve şuan size “kalite-performans” dikkat alarak önerebileceğim (minimum sınırda) ürün için 250 ml. kavanoz 3.000 lira istiyorlar,
Geçenlerde forumdan bazı arkadaşlar tavsiye isteyince Angelwax aldırmıştım, memnun kalmışlardı,
ikisinin de beklemtileri farklıydı;
@Rust Angelwax Formulation No 1 Wax (arkadaşımızın beklentisi parlaklık ve boncuklanma üzerineydi)
@chnekn arkadaşımıza Angelwax Guardian Wax (arkadaşımızın beklentisi dayanım süresi koruması iyi olması üzerineydi)
Bu konu altında iki arkadaşımızda uygulama sonrası yaşadıkları tecrübeyi önceki dayfalarda yazmışlardı okuyabilirsiniz,
Size tavsiye olarak şuan önerebileceğim ürün Angelwax markasının wax’ları olacaktır, yüksek kaliteli butik bir üreticidir, Wax’ları oldukça iyidir, beklentilerinizi karşılayacak wax’ları vardır, ancak şuan Türkiye’de bazı ürünleri varkem bazıları stok yok,
Angelwax Formulation No 1 Wax
(parlaklık ve yansıma anlamında ön plana çıkan bir üründür,elbette koruma süresi olarak vasat olduğunu düşünmeyin) malesef küçük kavanoz olarak stoklarda kalmamış, sanırım arokta kalan son ürünü #rust arkadaşımız aldı

yalnızca 250 ml. satışta mevcut:
https://www.yamaclardetailing.com/urun/angelwax-angelwax-kati-wax-250ml
Angelwax Guardian Wax
(parlaklık ve yansıma orta düzeyde, Formulation No 1 ‘den parlaklık anlamında dramatik fark yok, koruma süresi oldukça uzun süreli - mükemmeldir,) yurtdışından temin etme şansınız varsa bu ürünü şiddetle tavsiye ederim, fiyat-kalite-performans olarak alabileceğiniz en rafine üründür, sonuçları sizi fazlasıyla memnun edecek bir üründir, 30-33 ml. küçük kavanozları 15-20 € civarı, 200-250 ml. kavanozları 65-80 € civarı satın alabilirsiniz,
Markadan bağımsız tüketim olarak);
200-250 ml. kavanozlar yaklaşık 30-40 uygulama imkanı verir, hatta eliinizin ayarı kaçmazsa 40+ uygulama yapabilirsiniz,
30-33 ml kavanozlar 4-5 uygulama imkanı verir.
Koruma sürelerini özellikle vermedim, çünkü bu çok değişken bir durum, kullandığınız ön yıkama köpüklerine, şampuanlara, aracın garajda veya açık alanda park edilmesi, yaz ve kış şartları gibi çeşitli etkenlere göre (koruma süresi) farklılık gösterir.