- İsim
- Burak
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Keşkeeee. Karşı kaldırımda duruyor şuan üzerine ağaç yaprakları kuşaraç kapalı otoparkta mı
Son düzenleme:
Keşkeeee. Karşı kaldırımda duruyor şuan üzerine ağaç yaprakları kuşaraç kapalı otoparkta mı
hocam ben de bursadayım. önceki golf 8 imde vites kolu arızası için arabayı bırakmıştım ordaki trimi bildigin levye ile sökmüşler hep trim köşelerinde çapaklar vardı. gösterdiğimde sadece kusurabakmayın dedilerBen de geçen ay servise vermiştim arabayı, 2023 model golf 8 1.0 etsi style 60.000km, hem 60.000km bakımı hem de orta konsoldan takırtı şeklinde göğüsün içinden gelen ses vardı. Bir de sunroofun açma kapama mekanizması ve dokunmatik ışık mekanizmasının kafasına göre çalışıp çalışmaması şikayetlerim vardı. Sunroofun kontrol mekanizmasını komple değiştirmişler. Ön göğüsten gelen ses için de komple göğsü söktüler anladığım, çünkü 10 günü falan geçmişti arabayı teslim almam. En sonunda çözdük dediler, klimanın mekanizmalarından ses geliyormuş onu çözmüşler. Sonra da tekrar topladılar tabi göğsü komple. Aracı alırken fark etmemişim ama 1 hava üfleçinin montajı tam yapılmamış, bir de direksiyonu düz tuttuğumda araba sola gidiyordu. Daha sonra tekrar gittim servise ve düzelttiler bulduğum eksikleri. 1000 kmyi geçti arabayı aldığımdan beri, şimdilik bir hata kusur eksiklik görmedim. Görülmeyen yerlerde sıkıntı varsa da henüz belli etmedi kendini. Allah var temiz bir işçilik yapmışlar yani trimlerde gözle görülen bir kusur bulmadım. Umarım bir hata yapmamışlardır. İnsanın aklında da kalmıyor değil.
Çok rahatsız edici değilseler. Hiç kurcalatmayın alışınca kesersıfır golf alıyoruz trim sesleri devam ediyor yani bu mühendisler hiç mi incelemiyorlar?
-emniyet kemerinden
-a sutunu tweeter icinde
-arka koltuk ya da bagajdan
trim sesi geliyor.
aynıları golf 8 imde de gelirdi. bunları neden hala düzeltmezler anlamıyorum.
sende var mı abi yoksa benim kulaklarım çok mu iyi duyuyorÇok rahatsız edici değilseler. Hiç kurcalatmayın alışınca keser
Ya da duymamazlıktan gelin![]()
Golf’te trim sesi tamamen kesilmez. 8–8,5 fark etmez; kullanılan plastik parçaların birleşim yerleri zamanla birbirine temas eder ve bu ses kaçınılmazdır.sıfır golf alıyoruz trim sesleri devam ediyor yani bu mühendisler hiç mi incelemiyorlar?
-emniyet kemerinden
-a sutunu tweeter icinde
-arka koltuk ya da bagajdan
trim sesi geliyor.
aynıları golf 8 imde de gelirdi. bunları neden hala düzeltmezler anlamıyorum.
Abi tamamen şans ya bende de yok şuan ama 1.0 life da var bacanağın mesela. Onun 2023 aldığından beri var benim bı ara çok az oldu şuan o da yok@Kartal1903 ün aracında herhangi bir trim sesi hiç gözlemlemedim . 13 bin km civarına geldi.
İmpression mk8,5
Abi tamamen şans ya bende de yok şuan ama 1.0 life da var bacanağın mesela. Onun 2023 aldığından beri var benim bı ara çok az oldu şuan o da yok
Arabanın sola gitmesi olayı için Rot ayarı yaptılar di mi? Ücretli yaptılar di mi?Ben de geçen ay servise vermiştim arabayı, 2023 model golf 8 1.0 etsi style 60.000km, hem 60.000km bakımı hem de orta konsoldan takırtı şeklinde göğüsün içinden gelen ses vardı. Bir de sunroofun açma kapama mekanizması ve dokunmatik ışık mekanizmasının kafasına göre çalışıp çalışmaması şikayetlerim vardı. Sunroofun kontrol mekanizmasını komple değiştirmişler. Ön göğüsten gelen ses için de komple göğsü söktüler anladığım, çünkü 10 günü falan geçmişti arabayı teslim almam. En sonunda çözdük dediler, klimanın mekanizmalarından ses geliyormuş onu çözmüşler. Sonra da tekrar topladılar tabi göğsü komple. Aracı alırken fark etmemişim ama 1 hava üfleçinin montajı tam yapılmamış, bir de direksiyonu düz tuttuğumda araba sola gidiyordu. Daha sonra tekrar gittim servise ve düzelttiler bulduğum eksikleri. 1000 kmyi geçti arabayı aldığımdan beri, şimdilik bir hata kusur eksiklik görmedim. Görülmeyen yerlerde sıkıntı varsa da henüz belli etmedi kendini. Allah var temiz bir işçilik yapmışlar yani trimlerde gözle görülen bir kusur bulmadım. Umarım bir hata yapmamışlardır. İnsanın aklında da kalmıyor değil.
Arabanın sola gitmesi olayı için Rot ayarı yaptılar di mi? Ücretli yaptılar di mi?