Bana mevcut garantinin aynısı demişlerdi.Bende düşünüyorum lakin neleri kapsıyor ayrıntılı öğrenmek gerek…
1 ay sonra o fiyatta yoksağ ol abi de 55k ne demek ya bunlar varya... aşırı çok
Aynı paraya 8 yıllık araba mı alsaydı? Hatta daha pahalıya. Bırakın şu 7.5 güzellemesini. Gören de sanır Golf'ten japona geçiyor7,5 manuel 1.4 tsi highline yakışırdı hocam, arabanın hasını satmışsınız, 8 sizi ve daha önce 10 dakika bile olsun 7,5 içinde yolculuk yapmış hiç kimseyi kesmez.
İçimi okudun hocam 8.5 dan önce 7.5 manuel 1.4 hıgh baktım ama hiçbiri parasının arabası değil abartmışlar. Kızdım aynı paraya 8.5 aldım. Dediğim gibi km si yüksek ve 3 silindir olmasaydı asla satmazdım hayırlısı olsun ne diyelim.7,5 manuel 1.4 tsi highline yakışırdı hocam, arabanın hasını satmışsınız, 8 sizi ve daha önce 10 dakika bile olsun 7,5 içinde yolculuk yapmış hiç kimseyi kesmez.
Öyle de abi arada bariz konfor ve sürüş hissiyatı farkı var. Arabadan memnunum ama bir 7.5 değil bu da gerçek.Aynı paraya 8 yıllık araba mı alsaydı? Hatta daha pahalıya. Bırakın şu 7.5 güzellemesini. Gören de sanır Golf'ten japona geçiyor
Niye 8 aldın 7.5 al keyfine bak düzeyinde mi? Fark vardır konfor da görecelidir ona bir şey demedim zaten. Bu kadar abartilmasi sinirimi bozuyor benim. Golf 7 lerden hangisi fiyatını hakediyor kaç yıllık araba sonuçta. Teoride daha iyi olsa bile (ki ben buna katılmıyorum ama ayrı mevzu bu) pratikte paralar ortada. Bu parayı vermek? Ne bileyim ???Öyle de abi arada bariz konfor ve sürüş hissiyatı farkı var. Arabadan memnunum ama bir 7.5 değil bu da gerçek.
kral geldi. garanti uzatma konusunda yorumun nedir abiYılların sözü Tok kapı sesi degilde
Golf 8,5 ların tümüyle kendisinde bi tokluk var. (Trimsizlik parazitsizlik , pürüzsüzlükvsvsvs) Tabi bunu ilk 20 bin km de degilde 70-80 binde tespitlemek daha iyi olur.)
Ayrıca mk7,5 ların helal ederini giderini
zaten yazdık burda
90-100 bin km civarı
High/sunroof/dsg/1.5 tsi / 150 hp / 2018-2019 model bir mk7,5
1550 eder
1750-1800 isteyenler
İstemeye devam edebilir.
Tam sorulacak kişiyi buldunkral geldi. garanti uzatma konusunda yorumun nedir abi![]()
kral geldi. garanti uzatma konusunda yorumun nedir abi![]()
Aynı paraya yada farklı paraya alsaydı yâda almasaydı konusunu bilemem, lakin açık olarak belli olan bir şey var ki; golf 7,5 heleki highline olanı hele hele 1.5 tsi 150 bg dsg olanı golf 8 den en az 5 gömlek üstün, 8,5 için birsey demek zor o konuda yine 7,5 daha kaliteli ama arada 5 gömlek değilde 1-1,5 gömlek var.Aynı paraya 8 yıllık araba mı alsaydı? Hatta daha pahalıya. Bırakın şu 7.5 güzellemesini. Gören de sanır Golf'ten japona geçiyor
İstemeye pek devam edemiyorlar hocam 1750 ye 2019-2020 1.5 tsi 150 bg dsg hihgline eğer hatasızsa ve yetkili servis bakımlıysa hele hele ilk sahibindense genelde ikinci günü görmüyor ilanlarda, hepsi için söylemiyorum.Yılların sözü Tok kapı sesi degilde
Golf 8,5 ların tümüyle kendisinde bi tokluk var. (Trimsizlik parazitsizlik , pürüzsüzlükvsvsvs) Tabi bunu ilk 20 bin km de degilde 70-80 binde tespitlemek daha iyi olur.)
Ayrıca mk7,5 ların helal ederini giderini
zaten yazdık burda
90-100 bin km civarı
High/sunroof/dsg/1.5 tsi / 150 hp / 2018-2019 model bir mk7,5
1550 eder
1750-1800 isteyenler
İstemeye devam edebilir.