Golf 8'den 8.5'a geçen bir kullanıcının detaylı izlenimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eski aracımınkini buldum…

İyice okuyup karar verilebilir değiyorsa araç satılmayacaksa neden olmasın…

IMG_3170.jpeg
IMG_3171.jpeg
IMG_3172.jpeg
IMG_3173.jpeg
IMG_3174.jpeg
IMG_3175.jpeg
IMG_3176.jpeg
sağ ol abi de 55k ne demek ya bunlar varya... aşırı çok

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    186.1 KB · Görüntüleme: 7
  • 2.jpg
    2.jpg
    168.9 KB · Görüntüleme: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    151.4 KB · Görüntüleme: 5
  • 4.jpg
    4.jpg
    183.3 KB · Görüntüleme: 5
  • 5.jpg
    5.jpg
    186.2 KB · Görüntüleme: 6
7,5 manuel 1.4 tsi highline yakışırdı hocam, arabanın hasını satmışsınız, 8 sizi ve daha önce 10 dakika bile olsun 7,5 içinde yolculuk yapmış hiç kimseyi kesmez.
Aynı paraya 8 yıllık araba mı alsaydı? Hatta daha pahalıya. Bırakın şu 7.5 güzellemesini. Gören de sanır Golf'ten japona geçiyor

Bilgilendirme ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Golf 8.5 güzel bir araç gibi görünüyor sadece 2 hafta önce bayide 2 dk bindim içerisine kaliteli buldum. Ardından da aracı satın aldım. Golf 7-7.5 kaliteli bir araç ama hem metal yorgunluğu hem yüz eskimesi sebebiyle 2.el piyasasının şişik olduğunu düşüniyorum.

7,5 manuel 1.4 tsi highline yakışırdı hocam, arabanın hasını satmışsınız, 8 sizi ve daha önce 10 dakika bile olsun 7,5 içinde yolculuk yapmış hiç kimseyi kesmez.
İçimi okudun hocam 8.5 dan önce 7.5 manuel 1.4 hıgh baktım ama hiçbiri parasının arabası değil abartmışlar. Kızdım aynı paraya 8.5 aldım. Dediğim gibi km si yüksek ve 3 silindir olmasaydı asla satmazdım hayırlısı olsun ne diyelim.

Aynı paraya 8 yıllık araba mı alsaydı? Hatta daha pahalıya. Bırakın şu 7.5 güzellemesini. Gören de sanır Golf'ten japona geçiyor
Öyle de abi arada bariz konfor ve sürüş hissiyatı farkı var. Arabadan memnunum ama bir 7.5 değil bu da gerçek.

Öyle de abi arada bariz konfor ve sürüş hissiyatı farkı var. Arabadan memnunum ama bir 7.5 değil bu da gerçek.
Niye 8 aldın 7.5 al keyfine bak düzeyinde mi? Fark vardır konfor da görecelidir ona bir şey demedim zaten. Bu kadar abartilmasi sinirimi bozuyor benim. Golf 7 lerden hangisi fiyatını hakediyor kaç yıllık araba sonuçta. Teoride daha iyi olsa bile (ki ben buna katılmıyorum ama ayrı mevzu bu) pratikte paralar ortada. Bu parayı vermek? Ne bileyim ???

0 arabaların hepsinde eskisine göre kalite düşüşü var tabiki bunu inkar eden yok

Yılların sözü Tok kapı sesi degilde

Golf 8,5 ların tümüyle kendisinde bi tokluk var. (Trimsizlik parazitsizlik , pürüzsüzlükvsvsvs) Tabi bunu ilk 20 bin km de degilde 70-80 binde tespitlemek daha iyi olur.)

Ayrıca mk7,5 ların helal ederini giderini
zaten yazdık burda
90-100 bin km civarı
High/sunroof/dsg/1.5 tsi / 150 hp / 2018-2019 model bir mk7,5

1550 eder

1750-1800 isteyenler

İstemeye devam edebilir.

Golf 8,5 ların tümüyle kendisinde bi tokluk var. (Trimsizlik parazitsizlik , pürüzsüzlükvsvsvs) Tabi bunu ilk 20 bin km de degilde 70-80 binde tespitlemek daha iyi olur.)

zaten yazdık burda
90-100 bin km civarı

1550 eder

1750-1800 isteyenler

İstemeye devam edebilir.
kral geldi. garanti uzatma konusunda yorumun nedir abi :)

• Haha
Tepkiler: SCC
kral geldi. garanti uzatma konusunda yorumun nedir abi :)

Araba bozulurmu ? Ya Bozulursa ? korkusuyla arabaya binilmez.

Beklenenden önce bozulursa sineye çekilip yaptırılır. Sonra lanet edilip tekmeyi vurup şutlanır.

Garanti uzatma falan tümden haraç sistemi.

Ben girmem uzatmaya (50 bin lira falan istiyorlar sanırım)

Aynı paraya yada farklı paraya alsaydı yâda almasaydı konusunu bilemem, lakin açık olarak belli olan bir şey var ki; golf 7,5 heleki highline olanı hele hele 1.5 tsi 150 bg dsg olanı golf 8 den en az 5 gömlek üstün, 8,5 için birsey demek zor o konuda yine 7,5 daha kaliteli ama arada 5 gömlek değilde 1-1,5 gömlek var.
Bu yazdıklarımı 2010-2025 yılları arasında 7 adet golfü bir fiil satın alıp
Hepsini en az 1 sene kullanarak tecrübe ederek yazıyorum, 2024 ağustosta golf 8,5 alıp kullanıp memnun kalmayarak tekrar 7,5 almışlığım var, toplamda 200 bin km yaptım golflerle.
O sebeple aynı paraya da olsa hatta daha pahalı da olsa yine 7,5 highline golfü 8 e hatta 8,5 golfe tercih ederim.

zaten yazdık burda
90-100 bin km civarı

1550 eder

1750-1800 isteyenler

İstemeye devam edebilir.
İstemeye pek devam edemiyorlar hocam 1750 ye 2019-2020 1.5 tsi 150 bg dsg hihgline eğer hatasızsa ve yetkili servis bakımlıysa hele hele ilk sahibindense genelde ikinci günü görmüyor ilanlarda, hepsi için söylemiyorum.
Hatasız
150 bg 1.5 tsi dsg
Highline
Hatasız
Yerkili servis bakımlı
İlk sahibinden.

Geri