Genelde 7.5 yüceltip 8,8.5 karalama kampanyası bana kedinin uzanamadığı ciğere mundar demesi gibi bir şey geliyor bana. Veya ne bileyim golf kullanıcılarının a3 çok kalitesiz algısı da keza aynı şekilde kedi/ciğer ilişkisini çağrıştırıyor. Benzer şeyler....
Piyasadaki yorumlar genelde sizinde belirttiğiniz gibi kullanıcı yorumu. 7-7.5 'un kullanıcılarının yorumu 8 çöp gibi olmuş. Hele mk8 ilk çıktığında 7.5 fanboy tayfa burada terör estiriyordu

. 2021'de ilk satın aldığım mk8 impressiondu . 1.5 tsi 7.5'dan geçince bana da 7.5 sanki daha iyidi yorumunu yaptırdı katılıyorum. Ancak doludan boşa geçmiştim ki satıp tekrardan 7.5 almayı bile düşündüm hatta niyetlendim bile diyebilirim. Günün sonunda denk donanım mk8 e bindiğimde mk7 facelift tamamen balon geldi bana . A3 e geçtiğimdeyse golften daha iyi sürüş dinamiklerine sahip bir araç olduğunu uzun dönem kullanıcısı olarak anladım. Maddi sebeplerden dolayı a3 ü satıp geri mk8 style aldığımda belirgin kalite düşüşünü de kullanıcı olarak hissettim. A3 --> MK8--- > MK7.5 olarak turneye bağlasaydı olayın tadı iyice kaçardı orası aşikar.
Çevremde f30 sahibi çok arkadaşım var istisnasız g20 kötülerler f30 daha diri duruyor diye göğe çıkarırlar. Keza temiz bir 40th f30 un fiyatının sportline g20 ile denk para olmasını durum açıklıyor. Ne yani şimdi f30 g20'den daha başarılı bir araç mı ? Palavraa kedi-ciğer ilişkisinden başka bir şey değil...