Merhabalar yazdığım sorunları güncelleme sonrası yaşamadım,Merhaba , son durum nedir hocam ? Güncellemeden sonra hata aldınız ?
Ama yeni güncellemede sürüş modu diye bir yer vardi multimedyada o da gitmiş.
Merhabalar yazdığım sorunları güncelleme sonrası yaşamadım,Merhaba , son durum nedir hocam ? Güncellemeden sonra hata aldınız ?
selamlar 2 haziran da yeni güncellemeyi yaptırdım.
Güncelleme sebebim;
- araçın marş almaması çalışmaması
- arka kamera açıp siyah ekrana düşmesi
- bazen sadece ortadaki hoparlörden ses gelmesi
Güncelleme sonrası bu durumları 5 gündür yaşamıyorum 600 km lik bir uzun yolda yaptım yazdıklarımı şu ana kadar bir daha yaşamadım
Güncellemeden sonra farkettiklerim
Depo göstergesi düz bir çizgiydi 4 çizgi gelmiş
Bu güzel ama en begendiğim anlık tüketim gitmiş iki silindir serbest sürüş yazıları kalkmış bu hiç hoşuma gitmedi
Yine deneyimlerimi yaşadıkca yazarım.
Ben geçen gün dogus otoda bu konuyu konuştum güncellemeyi hatalardan dolayı geri çekmişler hatta 2 tane araç vardı güncelleme sonrası çalışmayan yeni güncelleme gelince haber verecekler.beni yazılım güncellemesi geldi diye aramışlardı bir ay civarı oldu bugün yaptırayım diye aradım ancak o güncellemenin artık yapılmadığı yeni bir güncellenmenin gelmesi gerektiğini söylediler. Karşılaşan oldu mu böyle bir durumla?
Koskoca firmanın yazılım test mühendisleri yok muymuş?beni yazılım güncellemesi geldi diye aramışlardı bir ay civarı oldu bugün yaptırayım diye aradım ancak o güncellemenin artık yapılmadığı yeni bir güncellenmenin gelmesi gerektiğini söylediler. Karşılaşan oldu mu böyle bir durumla?
Nerdeyse değil oldu temmuzda alanlar vardıKoskoca firmanın yazılım test mühendisleri yok muymuş?
Araç çıkalı nerdeyse 1 yıl olacak.
Müşteriyi testci olarak kullanmak ilginç bir yaklaşım..
Araçtan çok memnunum ama bu süreç kötü ilerliyor.
Basit birkaç yazılım düzenlemesi bu kadar uzun sürmemeli...