Serbest sürüşle anlık yakıt gösterimini kaldırmalarındaki amaç ne olabilir?
aydın lenaBenim araçta 10 gün serviste kaldı yazılım güncelleme için. Süreç aynen sizinki gibi gelişti, güncellemeyi yapamayınca doğuş oto uzaktan bağlanıp öyle yaptılar. Siz hangi servise bırakmıştınız hocam.
Hocam whatshap grubunda bir arkadaşa 3. Kadran gelmiş. Siz kontrol ettikten sonra yazabilir misiniz? Yeni kadran var mı acaba. Bende güncellemden sonra yeni kadran yok.aydın lena
aydın lena
gti kadran bu yanlışlıkla serviste mi açmışlarHocam whatshap grubunda bir arkadaşa 3. Kadran gelmiş. Siz kontrol ettikten sonra yazabilir misiniz? Yeni kadran var mı acaba. Bende güncellemden sonra yeni kadran yok.
Öyle bir şey yaptılarsa ben de o servise gidiyorumgti kadran bu yanlışlıkla serviste mi açmışlar![]()
Sorsanıza hangi servisHocam whatshap grubunda bir arkadaşa 3. Kadran gelmiş. Siz kontrol ettikten sonra yazabilir misiniz? Yeni kadran var mı acaba. Bende güncellemden sonra yeni kadran yok.
Ben açayım hocam sizin kadranlarıÖyle bir şey yaptılarsa ben de o servise gidiyorum
Sorsanıza hangi servis![]()
8.5 impression a oluyor mu cidden.Ben açayım hocam sizin kadranları![]()
Hocam whatshap grubunda bir arkadaşa 3. Kadran gelmiş. Siz kontrol ettikten sonra yazabilir misiniz? Yeni kadran var mı acaba. Bende güncellemden sonra yeni kadran yok.
Gti kadranın içinde gti yazmakta. Bu o kadran değil. 2024 ün sonu ve 2025 model life ve üzeri modellerde bu kadran da standart olarak mevcut. Yeni güncelleme ile bu kadran da olmayan araçlara eklenmektedir.gti kadran bu yanlışlıkla serviste mi açmışlar![]()
yanlış gti kadranı yazmasa da gti kadran olabiliyor kendi aracımda özellikle böyle yaptımGti kadranın içinde gti yazmakta. Bu o kadran değil. 2024 ün sonu ve 2025 model life ve üzeri modellerde bu kadran da standart olarak mevcut. Yeni güncelleme ile bu kadran da olmayan araçlara eklenmektedir.
Benim yazdıklarımda bir yanlışlık yok.yanlış gti kadranı yazmasa da gti kadran olabiliyor kendi aracımda özellikle böyle yaptım![]()
gti kadranda gti yazmak zorunda değilBenim yazdıklarımda bir yanlışlık yok.
Zorunda.gti kadranda gti yazmak zorunda değil
Hocam whatshap grubunda bir arkadaşa 3. Kadran gelmiş. Siz kontrol ettikten sonra yazabilir misiniz? Yeni kadran var mı acaba. Bende güncellemden sonra yeni kadran yok.
Gti kadranın içinde gti yazmakta. Bu o kadran değil. 2024 ün sonu ve 2025 model life ve üzeri modellerde bu kadran da standart olarak mevcut. Yeni güncelleme ile bu kadran da olmayan araçlara eklenmektedir.