Hayalet ekranda en çok baktığım ve takip ettiğim şey "2 silindir modu"Sırf şu "2 silindir modu" anlık göstermesini seviyorum bu yüzünden hiç güncellemiyorum.
Tabi kayda değer güzel şeyler geldiyse güncelleyelim. Şimdilik beklemekte fayda var.
Nasıl yani ilk defa duydum nerden öğrendiniz bunu benim haberim yoktu böyle bir şeydenAutohold devreden çıkmama durumu bendede oluyor bazen hafif gaz verip çıkarıyorum böyle idare ediyorum bazı küçük sıkıntılar var ama genel olarak memnunum. Benim asıl merak ettiğim 1.5 116 bg evo 2 motorda partikül filtresi varmış acaba ileride dizeller gibi bi sorun oluştururmu acaba
Bende aldıktan sonra bi şey araştırırken gördüm dizel kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama canımı sıkmadı değil. Emisyon değerleri için yapılan herşey zarardan başka bir şey değildirNasıl yani ilk defa duydum nerden öğrendiniz bunu benim haberim yoktu böyle bir şeyden
Hocam tabela okuma aktif mi şimdiselamlar 2 haziran da yeni güncellemeyi yaptırdım.
Güncelleme sebebim;
- araçın marş almaması çalışmaması
- arka kamera açıp siyah ekrana düşmesi
- bazen sadece ortadaki hoparlörden ses gelmesi
Güncelleme sonrası bu durumları 5 gündür yaşamıyorum 600 km lik bir uzun yolda yaptım yazdıklarımı şu ana kadar bir daha yaşamadım
Güncellemeden sonra farkettiklerim
Depo göstergesi düz bir çizgiydi 4 çizgi gelmiş
Bu güzel ama en begendiğim anlık tüketim gitmiş iki silindir serbest sürüş yazıları kalkmış bu hiç hoşuma gitmedi
Yine deneyimlerimi yaşadıkca yazarım.
İki silindir mod bilgisi neden kaldırılır? Gerçekten anlamak mümkün değil.selamlar 2 haziran da yeni güncellemeyi yaptırdım.
Güncelleme sebebim;
- araçın marş almaması çalışmaması
- arka kamera açıp siyah ekrana düşmesi
- bazen sadece ortadaki hoparlörden ses gelmesi
Güncelleme sonrası bu durumları 5 gündür yaşamıyorum 600 km lik bir uzun yolda yaptım yazdıklarımı şu ana kadar bir daha yaşamadım
Güncellemeden sonra farkettiklerim
Depo göstergesi düz bir çizgiydi 4 çizgi gelmiş
Bu güzel ama en begendiğim anlık tüketim gitmiş iki silindir serbest sürüş yazıları kalkmış bu hiç hoşuma gitmedi
Yine deneyimlerimi yaşadıkca yazarım.