Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sırf şu "2 silindir modu" anlık göstermesini seviyorum bu yüzünden hiç güncellemiyorum.

Tabi kayda değer güzel şeyler geldiyse güncelleyelim. Şimdilik beklemekte fayda var.

Güncelleme İceriginin madde madde ne olduğunu bilmeden güncelleme yaptırmayın

Aracınızda baş ağrıtan sorunlar yoksa güncellemeye bulaşmayın.

**Anlık tüketim
** 2 silindir modu

bilgileri %90 bu güncellemeden sonra kaybolacak

Şu da garip !

Yetkili servise sorunca ? Bizde ne güncellemesi oldugunu bilmiyoruz diyorlar ?

Bahtına ne çıkarsa güncellemesi !!

Belkide araç beynine kazaya belaya karşı digital "ayetel kürsi" yükleyeceler. ? Gerek varmı?

Benim güneşligin arasında zaten var diyen ugraşmaz.

Sırf şu "2 silindir modu" anlık göstermesini seviyorum bu yüzünden hiç güncellemiyorum.

Tabi kayda değer güzel şeyler geldiyse güncelleyelim. Şimdilik beklemekte fayda var.
Hayalet ekranda en çok baktığım ve takip ettiğim şey "2 silindir modu"
Bu giderse büyük fiyasko olur.
O yüzden kalsın. Ben mevcut sürümümle mutluyum :)

Aracın çalışmama problemini gidermişlerdir umarım. Zira 8.5 alırsam başıma gelmesinden en çok rahatsızlık duyacağım sorun o diyebilirim.

Autohold devreden çıkmama durumu bendede oluyor bazen hafif gaz verip çıkarıyorum böyle idare ediyorum bazı küçük sıkıntılar var ama genel olarak memnunum. Benim asıl merak ettiğim 1.5 116 bg evo 2 motorda partikül filtresi varmış acaba ileride dizeller gibi bi sorun oluştururmu acaba

Autohold devreden çıkmama durumu bendede oluyor bazen hafif gaz verip çıkarıyorum böyle idare ediyorum bazı küçük sıkıntılar var ama genel olarak memnunum. Benim asıl merak ettiğim 1.5 116 bg evo 2 motorda partikül filtresi varmış acaba ileride dizeller gibi bi sorun oluştururmu acaba
Nasıl yani ilk defa duydum nerden öğrendiniz bunu benim haberim yoktu böyle bir şeyden

Nasıl yani ilk defa duydum nerden öğrendiniz bunu benim haberim yoktu böyle bir şeyden
Bende aldıktan sonra bi şey araştırırken gördüm dizel kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama canımı sıkmadı değil. Emisyon değerleri için yapılan herşey zarardan başka bir şey değildir

selamlar 2 haziran da yeni güncellemeyi yaptırdım.
Güncelleme sebebim;
  • araçın marş almaması çalışmaması
  • arka kamera açıp siyah ekrana düşmesi
  • bazen sadece ortadaki hoparlörden ses gelmesi

Güncelleme sonrası bu durumları 5 gündür yaşamıyorum 600 km lik bir uzun yolda yaptım yazdıklarımı şu ana kadar bir daha yaşamadım
Güncellemeden sonra farkettiklerim
Depo göstergesi düz bir çizgiydi 4 çizgi gelmiş
Bu güzel ama en begendiğim anlık tüketim gitmiş iki silindir serbest sürüş yazıları kalkmış bu hiç hoşuma gitmedi
Yine deneyimlerimi yaşadıkca yazarım.

Ekli dosyalar

• 72f8f9b2-e55e-4e83-b487-6de934ac57fa.jpeg
    72f8f9b2-e55e-4e83-b487-6de934ac57fa.jpeg
    206.4 KB · Görüntüleme: 56
Güncelleme sebebim;

Güncelleme sonrası bu durumları 5 gündür yaşamıyorum 600 km lik bir uzun yolda yaptım yazdıklarımı şu ana kadar bir daha yaşamadım
Bu güzel ama en begendiğim anlık tüketim gitmiş iki silindir serbest sürüş yazıları kalkmış bu hiç hoşuma gitmedi
Hocam tabela okuma aktif mi şimdi

Güncelleme sebebim;

İki silindir mod bilgisi neden kaldırılır? Gerçekten anlamak mümkün değil.
Yazılımı yapan mühendisler gıcıklık olsun diye yaptılar sanırım. Başka bir sebep bulamıyorum...

25 lerin uzerindeki yazilimi 24 e aktarmislar demekki. 25 tiguan ve golfte anlik tuketim gorunmuyor.

Depo çizgisi mantıklı olmuş eski hali hiç kullanışlı değil ama anlık tüketim ve 2silindir modunun artık gösterilmemesi saçmalık neyin peşindesin vw gerçekten anlayamıyorum

hangi üniteye güncelleme geldi acaba

Geri