E ECT06 Yeni Üye Katılım 7 Haz 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 8 Konum Ankara İsim Emre Araç Golf 8,5 Bugün 11:48 #46 Nupel2323 dedi: Merhaba , son durum nedir hocam ? Güncellemeden sonra hata aldınız ? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar yazdığım sorunları güncelleme sonrası yaşamadım, Ama yeni güncellemede sürüş modu diye bir yer vardi multimedyada o da gitmiş.
Nupel2323 dedi: Merhaba , son durum nedir hocam ? Güncellemeden sonra hata aldınız ? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar yazdığım sorunları güncelleme sonrası yaşamadım, Ama yeni güncellemede sürüş modu diye bir yer vardi multimedyada o da gitmiş.
Savatage Uzman Üye Katılım 24 Mar 2018 Mesajlar 7,105 Tepkime puanı 12,446 Konum ankara İsim savatage Bugün 12:10 #47 Sonuç: ben arabamdan memnunum diyen aracında error olmayan güncellemeyle falan uğraşmaz. Aracımda şunlar hata veriyo diyen gitsin tabi güncellemeye. @ECT06 güncellemeden sonra anlık tüketim ve 2 silindir modu bilgi ekranları kayboldu mu ?
Sonuç: ben arabamdan memnunum diyen aracında error olmayan güncellemeyle falan uğraşmaz. Aracımda şunlar hata veriyo diyen gitsin tabi güncellemeye. @ECT06 güncellemeden sonra anlık tüketim ve 2 silindir modu bilgi ekranları kayboldu mu ?