Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba , son durum nedir hocam ? Güncellemeden sonra hata aldınız ?
Merhabalar yazdığım sorunları güncelleme sonrası yaşamadım,
Ama yeni güncellemede sürüş modu diye bir yer vardi multimedyada o da gitmiş.

Sonuç: ben arabamdan memnunum diyen aracında error olmayan güncellemeyle falan uğraşmaz.

Aracımda şunlar hata veriyo diyen gitsin tabi güncellemeye.

@ECT06 güncellemeden sonra anlık tüketim ve 2 silindir modu bilgi ekranları kayboldu mu ?

Valla 2024 ağustos çıkışlı aracım lansman döneminde aldım ancak herhangi bir şekilde yazılım güncellemesi için çağırmadılar. benimde yaşadığım sorunlar mevcut araçta bazıları çok can sıkıyor ama Allahtan hergün her sürüşte yaşadığım sorunlar değiller, güncellemeyi bende bekliyorum hataların giderilmesi amaçlı

selamlar 2 haziran da yeni güncellemeyi yaptırdım.
Güncelleme sebebim;
  • araçın marş almaması çalışmaması
  • arka kamera açıp siyah ekrana düşmesi
  • bazen sadece ortadaki hoparlörden ses gelmesi

Güncelleme sonrası bu durumları 5 gündür yaşamıyorum 600 km lik bir uzun yolda yaptım yazdıklarımı şu ana kadar bir daha yaşamadım
Güncellemeden sonra farkettiklerim
Depo göstergesi düz bir çizgiydi 4 çizgi gelmiş
Bu güzel ama en begendiğim anlık tüketim gitmiş iki silindir serbest sürüş yazıları kalkmış bu hiç hoşuma gitmedi
Yine deneyimlerimi yaşadıkca yazarım.

geçen cuma periodik bakım için aracı bıraktım yazılım güncellemesi istedim tamam dediler bakımdan alırken akşamüstü yetkili bilgilendirdi yazılım yapılmadığını tanımlı yazılım olmadığını söyledi . tartışma noktasına geldi vs uzatmayayım doğuş otoyla görüşmüşler yazılım tanımlanıp yazılım atılacağını söylediler haftasonu araya girdiği için bi ikame araç verdiler. bugün teslim aldım güncel yazılım atıldı diyorlar fakat yazılım güncellemesi sonrası burda belirtilen göze çarpan değişiklikler yakıt göstergesi ve tüketim bilgisi 2 silindir bilgisi hala aynı duruyor bende. yazılım attık diye benimi yediler acaba😆

beni yazılım güncellemesi geldi diye aramışlardı bir ay civarı oldu bugün yaptırayım diye aradım ancak o güncellemenin artık yapılmadığı yeni bir güncellenmenin gelmesi gerektiğini söylediler. Karşılaşan oldu mu böyle bir durumla?

beni yazılım güncellemesi geldi diye aramışlardı bir ay civarı oldu bugün yaptırayım diye aradım ancak o güncellemenin artık yapılmadığı yeni bir güncellenmenin gelmesi gerektiğini söylediler. Karşılaşan oldu mu böyle bir durumla?
Ben geçen gün dogus otoda bu konuyu konuştum güncellemeyi hatalardan dolayı geri çekmişler hatta 2 tane araç vardı güncelleme sonrası çalışmayan yeni güncelleme gelince haber verecekler.

Koskoca firmanın yazılım test mühendisleri yok muymuş?
Araç çıkalı nerdeyse 1 yıl olacak.
Müşteriyi testci olarak kullanmak ilginç bir yaklaşım..

Araçtan çok memnunum ama bu süreç kötü ilerliyor.
Basit birkaç yazılım düzenlemesi bu kadar uzun sürmemeli...

Koskoca firmanın yazılım test mühendisleri yok muymuş?
Araç çıkalı nerdeyse 1 yıl olacak.
Müşteriyi testci olarak kullanmak ilginç bir yaklaşım..

Araçtan çok memnunum ama bu süreç kötü ilerliyor.
Basit birkaç yazılım düzenlemesi bu kadar uzun sürmemeli...
Nerdeyse değil oldu temmuzda alanlar vardı

8.5 impression için sordum yazılım güncellemesi olmadığı söylendi

Geri