Hocam bir de bilmeyen kullanıcıya tamda sıraladığınız gibi beynine girip korku yaratıp yolda kalıcam diye düşündürüp maddi külfete sokuyorlar.Aynen öyle çok haklısınız. Şunu herhangi bir DSG üzerine iş yapan şanzımancılara götürün %80 i
“Abi senin tüp gevşemiş”
“Abi sen yolda kalacaksın”
“Abi sana güçlendirilmiş tüp takalım hemen”
“Abi senin tüp patlak”
“Abi senin mekatronik yakında gider”
Vs gibi cümlelere maruz kalıyoruz. Ülke esnafında işini kul hakkı gözeterek yapan insan sayısı bir elin parmağını geçmiyor çok yazık.
Bu konuyu bu arada ilk defa vw sahibi olduğum için her ne kadar bilgi sahibi olsak da , serviste çıraklık da yapsak bir de kullanıcılardan duymak istediğim açmıştım yanlış anlama olmasın
Aynı şekil fotoğraf ektedir hocam. Dediğiniz gibi güzelce balata spreyi ile temizledim bir sonraki bakımda takibini yapacağız inşallah.
Elbet bu mekatronik sıkıntı çıkaracak, güçlendirilmiş tüp vs de taktırsanız sadece süreci kısa süreliğine uzatmış oluyorsunuz.
Maddi imkanlarınız el verirse her 60-80 bin km de bir defa olmak üzere mekatronik kontrolü yapılabilir. Özellikle 1.4 TSİ ve 1.6 TDİ sahipleri yapabilir.
![]()
Forumda bir dünya konu görüyoruz tüp değiştikten sonra dikiş tutmayan araçlar.
Keza aynı konuların yorumlarında da ben tüp taktım şöyle güzelleşti optimizasyon yaptım şöyle dirildi gibi palavra bilgiler dönüyor.
Yapay zeka + Sosyal medya ustaları yüzünden çok kirli bilgi dönüyor. Esnaflarda da suç bulmuyorum, Adam sanaldan izleyip kendi aracına teşhis koyuyor, balık oltaya kendisi geldikten sonra usta ne yapsın ama dimi
Ne popüler ise onu yaptırmayı seviyoruz ne yazık ki.