Baştan sona okudum, tebrik ediyorum sizi 
Hocam baya uğraştırıcı bi işlem ama yine de bunu yaptırmayı tavsiye eder misinizPart 30: Elektrikli Hafizali ve ısıtmalı koltuk montajı
Oğuz hocam bende aracıma kör nokta taktırdım, ayna ısıtmayı açtığımda konfor tüketicileri ekranında açık olduğu görünmüyor önceden görünüyordu acaba kör noktadan sonramı görünmüyor yoksa kodlamayla alakalı bir sorunmu, sizde görünüyormu acabaPart 7: Kör Nokta Uyarı Sistemi
Orijinal şekilde kör nokta uyarı sistemi retrofiti yapıldı.
Selamlar hocam, kör noktanın hattı ayrıdır. Onunla ilgisinin olmaması gerekir. Kodlamalara bakmakta fayda var. Bende gorunuyor mu acikcasi hic dikkatimi cekmedi. Ozellikle bakmam gerekirOğuz hocam bende aracıma kör nokta taktırdım, ayna ısıtmayı açtığımda konfor tüketicileri ekranında açık olduğu görünmüyor önceden görünüyordu acaba kör noktadan sonramı görünmüyor yoksa kodlamayla alakalı bir sorunmu, sizde görünüyormu acaba
müsait bir zamanınızda bakabilirseniz çok sevinirim hocamSelamlar hocam, kör noktanın hattı ayrıdır. Onunla ilgisinin olmaması gerekir. Kodlamalara bakmakta fayda var. Bende gorunuyor mu acikcasi hic dikkatimi cekmedi. Ozellikle bakmam gerekir