Pasifik Mavi Golfüm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZaGani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@ZaGani dün denk geldim konuya. Maşallah ben okurken yoruldum. Çok güzel yapmak istediklerimin hepsini yapmışsınız. Sağlıkla kullanın inşallah. :) Benim araç 2013 model 1.4 TSI Highline Multimedya'yı değiştirmek istiyorum. Görüntü kalitesi yüksek ve geri görüş kamerası destekli. Tavsiyeniz var mıdır ?

Oğuz hocam foruma geri döneli en çok sizin bu konunun eksikliğini hissettimi farkettim
Meğer konuyu arada açıp açıp bakıyormuşum. Bugün eskileri yad edercesine baştan sona tekrar okudum.
Bu arada Kamiq hayırlı olsun

Part 7: Kör Nokta Uyarı Sistemi

Orijinal şekilde kör nokta uyarı sistemi retrofiti yapıldı.
Oğuz hocam bende aracıma kör nokta taktırdım, ayna ısıtmayı açtığımda konfor tüketicileri ekranında açık olduğu görünmüyor önceden görünüyordu acaba kör noktadan sonramı görünmüyor yoksa kodlamayla alakalı bir sorunmu, sizde görünüyormu acaba

Oğuz hocam bende aracıma kör nokta taktırdım, ayna ısıtmayı açtığımda konfor tüketicileri ekranında açık olduğu görünmüyor önceden görünüyordu acaba kör noktadan sonramı görünmüyor yoksa kodlamayla alakalı bir sorunmu, sizde görünüyormu acaba
Selamlar hocam, kör noktanın hattı ayrıdır. Onunla ilgisinin olmaması gerekir. Kodlamalara bakmakta fayda var. Bende gorunuyor mu acikcasi hic dikkatimi cekmedi. Ozellikle bakmam gerekir

Selamlar hocam, kör noktanın hattı ayrıdır. Onunla ilgisinin olmaması gerekir. Kodlamalara bakmakta fayda var. Bende gorunuyor mu acikcasi hic dikkatimi cekmedi. Ozellikle bakmam gerekir
müsait bir zamanınızda bakabilirseniz çok sevinirim hocam

Arkadaşlar selamlar, epeydir paylaşımda bulunmuyordum. Aracıma en son 360 kamera sistemi ekledim. Sistem şuan sorunsuz çalışıyor. Ön ve arka logoyu da yeni tip olanla degistim.
Bu özellikle birlikte ön logoya kamera, sag ve sol ayna altına kameralar geldi. Fikir olması adına birkaç görsel ekledim. Baştan sonra zor bir işlemdi. Şimdi yapacak olsam bu işe girmezdim.

Ekli dosyalar

• IMG_1779.jpeg
    IMG_1779.jpeg
    375.3 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1772.jpeg
    IMG_1772.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1757.jpeg
    IMG_1757.jpeg
    626 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1380.jpeg
    IMG_1380.jpeg
    350.4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1804.jpeg
    IMG_1804.jpeg
    208.9 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar selamlar, epeydir paylaşımda bulunmuyordum. Aracıma en son 360 kamera sistemi ekledim. Sistem şuan sorunsuz çalışıyor. Ön ve arka logoyu da yeni tip olanla degistim.
Bu özellikle birlikte ön logoya kamera, sag ve sol ayna altına kameralar geldi. Fikir olması adına birkaç görsel ekledim. Baştan sonra zor bir işlemdi. Şimdi yapacak olsam bu işe girmezdim.
hocam yapım süreci gelir mi

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş.
Keyifle kullanın dilerim.

Türk'e yapamazsın de,otur izle tabiri Oğuz hocaya cuk oturuyor!Bir helal olsun daha,güle güle kullanın.Demekki isteyince oluyormuş!

Mükemmel olmuş güle güle kullan…

Geri