keşke nakitte biraz indirim yapsalarBence en uygunu faizi peşin ödediğin seçenek
Maksimum 390k veriyor. Kaskoyu da onlardan yapmak çartı ile.
390k için 92k faiz alıyor.350 ve 320 için örnek hesaplar.
6 ay garantiniz var zaten. Önümüzde de yağmurlar var. Tam test zamanıBugün bendeki ses yapmadı. Mükemmel çalışıyordu![]()
Benim düzgün silmiyordu değiştirdim vallaBu aralar Golf 8.5 alan ve alacak arkadaşlar aldıktan sonra sileceklerini test etsin. 6 ay içerisinde silecek erkenden en başta ses sorunu yapacak mı ilgili konularda vs bilgilendirirse sevinirim. Bariz kaliteli hala ummuyorum.
5 ay oldu, bugün ilk defa silecekler sola dayanırken ses yaptığını duydumBu aralar Golf 8.5 alan ve alacak arkadaşlar aldıktan sonra sileceklerini test etsin. 6 ay içerisinde silecek erkenden en başta ses sorunu yapacak mı ilgili konularda vs bilgilendirirse sevinirim. Bariz kaliteli hala ummuyorum.
Yetkili servise 6 ay olmadan gidin derim.5 ay oldu, bugün ilk defa silecekler sola dayanırken ses yaptığını duydum
Geçen hafta bakıma götürdüm sileceklerden ses geliyor danışmanda söyledi 6 ayı geçtiği için değiştirmemiz mümkün değil dedi. Sağ silecek ötme yapıyor.Bu aralar Golf 8.5 alan ve alacak arkadaşlar aldıktan sonra sileceklerini test etsin. 6 ay içerisinde silecek erkenden en başta ses sorunu yapacak mı ilgili konularda vs bilgilendirirse sevinirim. Bariz kaliteli hala ummuyorum.
Diğer bayilerde veya şehir dışındakilerde tek tük araç kalmış olabilir hocam. Kampanyalı araç sayısını sınırlı tutup dediğiniz gibi yapıyorlar diye düşünüyorum. Birkaç haftaya galericilerin sıfır Golf, Polo, Cupra vs ilanlarını bolca görürüz. Araç satışları bu yıl sürekli rekor kırıyor. Normal vatandaş zar zor bu paraları biriktirip araç alırken rekor kıracak kadar araç satılması tuhaf.Avek’ten geldik. Şirkette bir arkadaşım var, Eminevim’den araç için ödeme yapıyordu. Araç alacak ama ne Formentor Impulse var ne de Golf Life.
Bir gariplik var. Bu fiyatları 10 gün kadar insanları gaza getirmek için yapıp şimdi fiyat mı yükseltecekler acaba? Çok saçma geldi.
Benim aracın senesi doldu, ön silecekler sizlere ömür oldu. Linkteki silecekleri 320 TL gibi rakamlara aldım, geldi taktım baktım süper, bir tane de yedekledim. Birebir uyuyor başlıkları, silindir mükemmel bi mukavva kutuda gönderdiler. Bu fiyata bedava. Ne kadar marka da alsanız silecek yıpranıyor senesinde. Tavsiye ederim. Ara ara indirime giriyor, bekleyin.Yetkili servise 6 ay olmadan gidin derim.
gerçekten çok ilginç gelicek araçlar dahi satılmışDiğer bayilerde veya şehir dışındakilerde tek tük araç kalmış olabilir hocam. Kampanyalı araç sayısını sınırlı tutup dediğiniz gibi yapıyorlar diye düşünüyorum. Birkaç haftaya galericilerin sıfır Golf, Polo, Cupra vs ilanlarını bolca görürüz. Araç satışları bu yıl sürekli rekor kırıyor. Normal vatandaş zar zor bu paraları biriktirip araç alırken rekor kıracak kadar araç satılması tuhaf.