Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayırlı olsun bende aldım bu hafta salı günü direkt kapora verdim aytası griye evet jantları gözüme cok batıyor benimde çıkma sıfır ayarında bir sey takacagım gibi ama nasip siz ne alacaksınız renk
Hocam size de hayırlı olsun kristal buz mavisi ama normalde tercih edeceğim bir renk degil. Tamponlar boş durunca bu renkler garip geliyor ondan gri ya da beyaz istiyordum ama olmadı.

Benim leonda 17 inc jantlar var konfor iyi değil bir de leon sert bir araç üstüne süspansiyon iyi degil ama görüntü olarak çok iyi duruyor.

Hocam size de hayırlı olsun kristal buz mavisi ama normalde tercih edeceğim bir renk degil. Tamponlar boş durunca bu renkler garip geliyor ondan gri ya da beyaz istiyordum ama olmadı.

Benim leonda 17 inc jantlar var konfor iyi dgeil bir xe leon sert bir araç üstüne süspansiyon iyi degil ama görüntü olarak çok iyi duruyor.
Ben de o rengi istiyordum beyaz oldu takas edelim😀

• Haha
Tepkiler: SCC

Benim leonda 17 inc jantlar var konfor iyi dgeil bir xe leon sert bir araç üstüne süspansiyon iyi degil ama görüntü olarak çok iyi duruyor.
Çok güzel renk. Kristal Buz Mavisi. Lansman Rengi. Güle güle kullanın

Bu aralar Çok heyecanlı bu başlık :)

Aralık ayı heyecanlı geçecek.

Ben bugün ilk kez kullandım.

D de uçan halı ya da kayık gibi süzülüyor ama sürekli motor kapatıyor. :(

S de motor açık ama bayağı geç vites değiştiriyor.

Start Stop menüden kapanıyor. Kapatınca yelken modu iptal oluyor mu kontrol edemedim henüz.

Bence donanım çok yeterli. 7 den sonra bariz farklı geldi.

Golf mantıklı fiyattan alınınca
İnsan daha bi mutlu olur !!!

1950 yerine 2200-2300 verilseydi mesela life golfe ?

O araç full mutlu etmez adamı!

Bu aralar Çok heyecanlı bu başlık :)

Aralık ayı heyecanlı geçecek.

Ben bugün ilk kez kullandım.

D de uçan halı ya da kayık gibi süzülüyor ama sürekli motor kapatıyor. :(

S de motor açık ama bayağı geç vites değiştiriyor.

Start Stop menüden kapanıyor. Kapatınca yelken modu iptal oluyor mu kontrol edemedim henüz.

Bence donanım çok yeterli. 7 den sonra bariz farklı geldi.
start stop'u bende her seferinde kapatıyorum ama yelken modu açık kalıyor, kırmızı ışığa doğru yaklaşırken ayağımı gazdan çekiyorum yelken modunda sessiz sessiz ilerlerken kırmızı ışıkta frene basıp aracı durdurunca motor çalışmaya başlıyor
çok saçma bir durum oluyor, start stop kullanırken eski araçlarda tam tersi olurdu

Herkese merhaba, bugün Adana'dan Life paket için son araca kapora verdim. Pazartesi aracımın satışı sorunsuz olursa ilk defa Golf sahibi olacağım. İlk sıfır aracım olacak.

Normalde beyaz renk istiyordum. İstanbul'da bir sürü bayide hafta içi stok vardı ama kapora koparmak için yalan söylüyorlar diye düşünüp kapora vermemiştim. Bugün bütün beyaz renkler bitmişti. Metalik renklerde de bir iki bayide tek tük vardı.

Mecburen metalik renk alacağım.

Leon Xcellence 150 beygirden geçiş yapacağım. Hep Seat kullandım daha önce. 150 beygirden sonra 116 beygir olması sebebiyle çekincem var ama herkes motoru çok övüyor. Keşke jantlar 17 inç olsaydı diyorum sadece.

Bütçem yetseydi Style paket çok istiyordum ama olmadı. Kör nokta ve Alcantara koltuk güzel olurdu.
aracınız hayırlı olsun, yeni araçta çok fazla teknolojik yenilik olacağı için kör nokta vs. aramazsınız diye düşünüyorum ama bir süre sonra 150 hp'yi ararsınız gibi geliyor, ben 116 hp araç sonrası 150hp ilanlarına bakarken golf kampanyası başlayınca sıfır araç nasip oldu 116'dan 116'ya geçtim, şimdi uzaktan 150hp araçları takip ediyorum

Geri