Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şuan 2200'e satılan Impulse paketlerde cam tavan yok diye biliyorum. Bu attıklarınız cam tavanlı ve Golf'de dahil cam tavan olunca 100-200 oynuyor fiyat direkt.
cam tavan farkı için 2. el olarak 2535'e satılıyorlar, bayiden cam tavansız 2200e sıfır olarak çıkarmak bana daha mantıklı geldi

Son düzenleme:

Ayrıca bu golf 8.5 life’ın yakıt tüketimi inanılmaz iyi. Ev araçların şehir dışı DC şarj tüketimlerine aşırı yakın. Şehir içinde elbette avantajı olacaktır Ev lerin Dc de olsa hele ev şarjı ile çok daha avantajı olacaktır ancak 8.5 life 45 litrelik deposu ile uzun yolda çok rahat 900-950 km görüyor
Katkım olsun, İstanbul şehir içi, ortalama hız 22km/h, ortalama tüketim 7,8lt/100km.
(1.5 dsg 116hp)

Konu dışına çıkıyoruz ama, günümüz motorları da dahil yakıt konusun da zamanın (2000-2003) 1.9TDI 130 ları hepsinden başkaydı. Hem güç/tüketim oranları harikaydı. Hemde çok çok uzun ömürlülerdi. Bu gün bile daha motor kapağına anahtar değmemiş 400bin KM üzeri Golf4 ler var.

Avek bana da tam tersini demişti. Neyse o zaman iade ederler herhalde ama yine de saçma geldi bana
Hocam kapora iade etmeme durumu olsaydı, bu bayiler bunu kötü niyetli kullanır günde 10-20 kişiden kapora alıp çökerler, Anında kendilerine böyle bir gelir kapısı yaratırlar,

2016 yılında da iade ediliyordu, 2025 yılında da (sıfır km araçlarda) kapora iade ediliyor,

Sadece gıcıklık yapmak isterse araç satılana kadar parayı bekletir başka hiç bir şey yapamaz,

Şuan bayiler B ve C segmenti araçlar için yaklaşık 40-50 bin lira kapora alıyorlar,

Aksi bir durum olsaydı bu zamana kadar her gün ana haber bültenlerinde 15 kişi elinde soparlarla, döner bıçaklarıyla bayi bastı, çalışanları darp etti vs… akşam haberlerinde izleriz.

Hocam kapora iade etmeme durumu olsaydı, bu bayiler bunu kötü niyetli kullanır günde 10-20 kişiden kapora alıp çökerler, Anında kendilerine böyle bir gelir kapısı yaratırlar,

2016 yılında da iade ediliyordu, 2025 yılında da (sıfır km araçlarda) kapora iade ediliyor,

Sadece gıcıklık yapmak isterse araç satılana kadar parayı bekletir başka hiç bir şey yapamaz,

Şuan bayiler B ve C segmenti araçlar için yaklaşık 40-50 bin lira kapora alıyorlar,

Aksi bir durum olsaydı bu zamana kadar her gün ana haber bültenlerinde 15 kişi elinde soparlarla, döner bıçaklarıyla bayi bastı, çalışanları darp etti vs… akşam haberlerinde izleriz.
aynen öyle. golf formentor icin 50k kapora isterlerken a3 icin 75k kapora istediler

İlginçmiş. Her gün yeni bi bilgi

Cupra formentor ımpulse 2.200 fiyatıyla çok mantıklı bugün avek'e sordum son araçta satılmış. Cam tavanın olmaması çokta sorun değil.Hangi bayilerde araç olduğunu bilen arkadaşlar var ise alma niyetindeyim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Herkese merhaba, bugün Adana'dan Life paket için son araca kapora verdim. Pazartesi aracımın satışı sorunsuz olursa ilk defa Golf sahibi olacağım. İlk sıfır aracım olacak.

Normalde beyaz renk istiyordum. İstanbul'da bir sürü bayide hafta içi stok vardı ama kapora koparmak için yalan söylüyorlar diye düşünüp kapora vermemiştim. Bugün bütün beyaz renkler bitmişti. Metalik renklerde de bir iki bayide tek tük vardı.

Mecburen metalik renk alacağım.

Leon Xcellence 150 beygirden geçiş yapacağım. Hep Seat kullandım daha önce. 150 beygirden sonra 116 beygir olması sebebiyle çekincem var ama herkes motoru çok övüyor. Keşke jantlar 17 inç olsaydı diyorum sadece.

Bütçem yetseydi Style paket çok istiyordum ama olmadı. Kör nokta ve Alcantara koltuk güzel olurdu.

Herkese merhaba, bugün Adana'dan Life paket için son araca kapora verdim. Pazartesi aracımın satışı sorunsuz olursa ilk defa Golf sahibi olacağım. İlk sıfır aracım olacak.

Normalde beyaz renk istiyordum. İstanbul'da bir sürü bayide hafta içi stok vardı ama kapora koparmak için yalan söylüyorlar diye düşünüp kapora vermemiştim. Bugün bütün beyaz renkler bitmişti. Metalik renklerde de bir iki bayide tek tük vardı.

Leon Xcellence 150 beygirden geçiş yapacağım. Hep Seat kullandım daha önce. 150 beygirden sonra 116 beygir olması sebebiyle çekincem var ama herkes motoru çok övüyor. Keşke jantlar 17 inç olsaydı diyorum sadece.

Bütçem yetseydi Style paket çok istiyordum ama olmadı. Kör nokta ve Alcantara koltuk güzel olurdu.
Hayırlı olsun hocam. Motor mutlu eder diyemem ama kesinlikle üzmez. Hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun bende aldım bu hafta salı günü direkt kapora verdim aytası griye evet jantları gözüme cok batıyor benimde çıkma sıfır ayarında bir sey takacagım gibi ama nasip siz ne alacaksınız renk

evet jantları gözüme cok batıyor benimde
Hayırlı olsun.

Jantları kimse sevmediğinden 2. El fiyatları da çok cazip...
Lastikli jant takımı 10 bin.
kışlıklar için satın aldım artık kara jant yerine...

Ekli dosyalar

• 20251110_164824.jpg
    20251110_164824.jpg
    190.5 KB · Görüntüleme: 34

Hayırlı olsun, ben de bu hafta salı günü direkt kapora verdim. Araba griye, evet, jantları benim de gözüme çok batıyor. Çıkma, sıfır ayarında bir şey takacağım gibi ama nasip. Siz ne alacaksınız renk?

Çok teşekkür ederim hocam. Size de hayırlı olsun. Umarım ben de aracımı pazartesi sorunsuz satar ve alırım.

Kristal buz mavisi için kapora verdim. Dürüst olmak gerekirse normalde ancak 4-5. sırada tercih edeceğim bir renk. Dolu paketlerde tamponlar farklı, onlarda bu renkler güzel duruyor ama Life pakette tampon bomboş, üstüne ön panjur aydınlatma da olmayınca bana en güzel renk beyaz gibi geldi.

Bir de oturduğum yerde ağaç var, arabanın boyasını mahvediyor. Ben de leke görünce çok takıntılıyım, ondan beyaz istiyordum ama olmadı.

Jant opsiyonu vermediler yoksa bütçemi aşıp jantları 17 yapacaktım.

Bütçem el verse kesinlikle Style paket 17 jant alırdım. Kör nokta vb. de çok istiyordum ama bu aşamada bile çok zorlayarak geliyorum.

Benim Leon 17 jant, konfor çok iyi değil. Leon da biraz sert bir araç zaten, süspansiyon da pek iyi değil ama 17 inç görüntü olarak çok iyi duruyor.

Geri