Hayırlı olsun, ben de bu hafta salı günü direkt kapora verdim. Araba griye, evet, jantları benim de gözüme çok batıyor. Çıkma, sıfır ayarında bir şey takacağım gibi ama nasip. Siz ne alacaksınız renk?
Çok teşekkür ederim hocam. Size de hayırlı olsun. Umarım ben de aracımı pazartesi sorunsuz satar ve alırım.
Kristal buz mavisi için kapora verdim. Dürüst olmak gerekirse normalde ancak 4-5. sırada tercih edeceğim bir renk. Dolu paketlerde tamponlar farklı, onlarda bu renkler güzel duruyor ama Life pakette tampon bomboş, üstüne ön panjur aydınlatma da olmayınca bana en güzel renk beyaz gibi geldi.
Bir de oturduğum yerde ağaç var, arabanın boyasını mahvediyor. Ben de leke görünce çok takıntılıyım, ondan beyaz istiyordum ama olmadı.
Jant opsiyonu vermediler yoksa bütçemi aşıp jantları 17 yapacaktım.
Bütçem el verse kesinlikle Style paket 17 jant alırdım. Kör nokta vb. de çok istiyordum ama bu aşamada bile çok zorlayarak geliyorum.
Benim Leon 17 jant, konfor çok iyi değil. Leon da biraz sert bir araç zaten, süspansiyon da pek iyi değil ama 17 inç görüntü olarak çok iyi duruyor.