keşke nakitte biraz indirim yapsalarBence en uygunu faizi peşin ödediğin seçenek
Maksimum 390k veriyor. Kaskoyu da onlardan yapmak çartı ile.
390k için 92k faiz alıyor.350 ve 320 için örnek hesaplar.
6 ay garantiniz var zaten. Önümüzde de yağmurlar var. Tam test zamanıBugün bendeki ses yapmadı. Mükemmel çalışıyordu![]()
Benim düzgün silmiyordu değiştirdim vallaBu aralar Golf 8.5 alan ve alacak arkadaşlar aldıktan sonra sileceklerini test etsin. 6 ay içerisinde silecek erkenden en başta ses sorunu yapacak mı ilgili konularda vs bilgilendirirse sevinirim. Bariz kaliteli hala ummuyorum.
5 ay oldu, bugün ilk defa silecekler sola dayanırken ses yaptığını duydumBu aralar Golf 8.5 alan ve alacak arkadaşlar aldıktan sonra sileceklerini test etsin. 6 ay içerisinde silecek erkenden en başta ses sorunu yapacak mı ilgili konularda vs bilgilendirirse sevinirim. Bariz kaliteli hala ummuyorum.
Yetkili servise 6 ay olmadan gidin derim.5 ay oldu, bugün ilk defa silecekler sola dayanırken ses yaptığını duydum
Geçen hafta bakıma götürdüm sileceklerden ses geliyor danışmanda söyledi 6 ayı geçtiği için değiştirmemiz mümkün değil dedi. Sağ silecek ötme yapıyor.Bu aralar Golf 8.5 alan ve alacak arkadaşlar aldıktan sonra sileceklerini test etsin. 6 ay içerisinde silecek erkenden en başta ses sorunu yapacak mı ilgili konularda vs bilgilendirirse sevinirim. Bariz kaliteli hala ummuyorum.