Daha gemiye binmemiş araçlar bu ay içinde gümrüğe girebilecek mi ki, gümrüğe Ocak ta girerse aynı fiyattan satabilir mi emin değilim. Ocakta kampanyaya devam ederse o zaman ayrıDoğuş Oto Maslak
Elindekileri
Gümrüktekileri
Gemidekileri
Almanya Fiktif Alananındakileri
sattım dedi.
1 tane bile yok.
Toplu panik hali. Bizim millet “bitiyor” kelimesine programlı.Ben son 1 haftadır 3-4 gün Doğuş Oto Maslak a uğradım. Telefon hiç susmuyor ve sadece Golf soruluyordu. Gerçekten ilgi var yani uydurma değil.
Üretimdeki aracın bayiye gelmesi 15-25 günü arası süreç alır.Cumartesi günü beyaz renk icin kapora verip ben de kervana katildim. Metalik renk anemon mavi istedim ama maalesef bulunmuyor. Ilk Golf'um olacak insallah. Üretimdeki aracı aldığım söylendi bana.
Simdi mevcut Polo aracımı satmam gerekiyor. Eger ilgilenen olursa diye yazmış olayım. Garantili 2024 Polo Life DSG GSR2 paket refleks gümüş 5250km Aklimdaki fiyat 1.420,000TL hata boya kaza tramer hiçbir şey yok. Ilk sahibiyim ve garantisi devam ediyor. Binici alsın istiyorum yoksa biraz km yapıp 6000 km olunca ayni paraya kurumsala vereceğim gibi gorunuyor.
Favorilere ekledim, nasılsa bir gün lazım olurBenim aracın senesi doldu, ön silecekler sizlere ömür oldu. Linkteki silecekleri 320 TL gibi rakamlara aldım, geldi taktım baktım süper, bir tane de yedekledim. Birebir uyuyor başlıkları, silindir mükemmel bi mukavva kutuda gönderdiler. Bu fiyata bedava. Ne kadar marka da alsanız silecek yıpranıyor senesinde. Tavsiye ederim. Ara ara indirime giriyor, bekleyin.
https://ty.gl/ejlys1g9f99ph
Üretimdeki aracın bayiye gelmesi 15-25 günü arası süreç alır.
Fiyatta da şu anki fiyatdan kapora aldılar sanırım (1940-1960 civarı beyaz)
Teee üretimdeki araca kapora alan vw-tr araç satmak istiyorsa araç getirip satacak bu fiyatlardan .(ki öyle yapmış)
Yok biz araç satmak istemiyoruz golf molf getirmiyoruz artık . Patron Lalelide pavyon disco bar işletiyo ordan kazanıyoruz diyorlarsa eyvallah !!!!
Araçlar gelecek arkadaşlar!!!
Evet buda dogruYılbaşından sonra ya kalacak olan araçlar da fiyat garantisi yok diye biliyorum. Fiyat değişebilir.