Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İlginç olan bir şey yok. O fiyat Golf için uygun bence.

Ben son 1 haftadır 3-4 gün Doğuş Oto Maslak a uğradım. Telefon hiç susmuyor ve sadece Golf soruluyordu. Gerçekten ilgi var yani uydurma değil.

100 bin lira indirim içinmi millet 10 aydır vw golf leri liste dışı bırakmış. Tetikte beklemiş.

Görende sırf golfe özel ötv indirimi geldi life golf 1400 e düştü zanneder.

Tüm Ülke genelinde şu geride kalan 5-6 günde 100-150 tane golf satarak showroomların su faturasını bile ödeyemezler.

Seyyanen belirli şahıslara golf satışı

Kisiye özel 100 adet sattılar bitti yani.

Doğuş Oto Maslak

Elindekileri
Gümrüktekileri
Gemidekileri
Almanya Fiktif Alananındakileri

sattım dedi.

1 tane bile yok.
Daha gemiye binmemiş araçlar bu ay içinde gümrüğe girebilecek mi ki, gümrüğe Ocak ta girerse aynı fiyattan satabilir mi emin değilim. Ocakta kampanyaya devam ederse o zaman ayrı

Cumartesi günü beyaz renk icin kapora verip ben de kervana katildim. Metalik renk anemon mavi istedim ama maalesef bulunmuyor. Ilk Golf'um olacak insallah. Üretimdeki aracı aldığım söylendi bana.

Simdi mevcut Polo aracımı satmam gerekiyor. Eger ilgilenen olursa diye yazmış olayım. Garantili 2024 Polo Life DSG GSR2 paket refleks gümüş 5250km Aklimdaki fiyat 1.420,000TL hata boya kaza tramer hiçbir şey yok. Ilk sahibiyim ve garantisi devam ediyor. Binici alsın istiyorum yoksa biraz km yapıp 6000 km olunca ayni paraya kurumsala vereceğim gibi gorunuyor.

Sabah arkadasımı polo bulamadık diye golfe ikna edip golf alalım dedik araç bulamadık 2025 dedikleri araçlarda bitmiş 1 aralık pazartesi günü 2100 fiyat verdikleri arabaların suan 1940-1970 arası satılınca talep yoğun olması cok doğal. Hele parası faizde vs olan icin aylık 60 ta oranın getirisini eklemişse samda kayısı gibi.

Cumartesi günü beyaz renk icin kapora verip ben de kervana katildim. Metalik renk anemon mavi istedim ama maalesef bulunmuyor. Ilk Golf'um olacak insallah. Üretimdeki aracı aldığım söylendi bana.

Simdi mevcut Polo aracımı satmam gerekiyor. Eger ilgilenen olursa diye yazmış olayım. Garantili 2024 Polo Life DSG GSR2 paket refleks gümüş 5250km Aklimdaki fiyat 1.420,000TL hata boya kaza tramer hiçbir şey yok. Ilk sahibiyim ve garantisi devam ediyor. Binici alsın istiyorum yoksa biraz km yapıp 6000 km olunca ayni paraya kurumsala vereceğim gibi gorunuyor.
Üretimdeki aracın bayiye gelmesi 15-25 günü arası süreç alır.

Fiyatta da şu anki fiyatdan kapora aldılar sanırım (1940-1960 civarı beyaz)

Teee üretimdeki araca kapora alan vw-tr araç satmak istiyorsa araç getirip satacak bu fiyatlardan .(ki öyle yapmış)

Yok biz araç satmak istemiyoruz golf molf getirmiyoruz artık . Patron Lalelide pavyon disco bar işletiyo ordan kazanıyoruz diyorlarsa eyvallah !!!!

Araçlar gelecek arkadaşlar!!!

• Haha
Tepkiler: SCC
Benim aracın senesi doldu, ön silecekler sizlere ömür oldu. Linkteki silecekleri 320 TL gibi rakamlara aldım, geldi taktım baktım süper, bir tane de yedekledim. Birebir uyuyor başlıkları, silindir mükemmel bi mukavva kutuda gönderdiler. Bu fiyata bedava. Ne kadar marka da alsanız silecek yıpranıyor senesinde. Tavsiye ederim. Ara ara indirime giriyor, bekleyin.

https://ty.gl/ejlys1g9f99ph
Favorilere ekledim, nasılsa bir gün lazım olur

Bugün laf arasında bir arkadaşa dedim "2100 den 1960 a düştüler Golf'ü, peynir ekmek gibi satılıyor."
Hemen arabasını satıp almaya heveslendi. 😀
Dedim lafıma güvenme git stok sor öyle

Üretimdeki aracın bayiye gelmesi 15-25 günü arası süreç alır.

Fiyatta da şu anki fiyatdan kapora aldılar sanırım (1940-1960 civarı beyaz)

Teee üretimdeki araca kapora alan vw-tr araç satmak istiyorsa araç getirip satacak bu fiyatlardan .(ki öyle yapmış)

Yok biz araç satmak istemiyoruz golf molf getirmiyoruz artık . Patron Lalelide pavyon disco bar işletiyo ordan kazanıyoruz diyorlarsa eyvallah !!!!

Araçlar gelecek arkadaşlar!!!

Yılbaşından sonra ya kalacak olan araçlar da fiyat garantisi yok diye biliyorum. Fiyat değişebilir.

Geri