Hocam aslında dediğiniz gibi 100k indirim kağıt üstünde önemi yok ama şöyle bir durum var. Bu araç ağustos ayında da bu fiyatla satılıyordu ama mesela ben o zaman alamıyordum.
Şimdi yıl sonu ve aybaşı çoğu kişi zam alacak, yıl sonu olma sebebiyle elime geçen ekstra ödemeler de var.
Bir de taşıt kredisi kullanması gerekenler için 2 milyon altında olması şart. Ocak'ta tekrar 2 milyon üstüne çıkınca bir de taşıt kredisi de olmayacak.
Bu sebeple çoğu kişi fırsat gibi görüyor bu sebeple talep var. Ben mesela bunu Ağustos'ta alamıyordum ama şuan alabiliyorum.
100-150k daha zamlansa çok mu önemli diyeceksiniz ama zaten bu bütçeye bile zorlayarak geldim. 100-150k önemli değil diye diye sonu yok bunun. O kadar önemli olmasa 200 daha koyup style paket arardım.
Şahsi fikrim tabi.
Olayı çözdünüz gibi (son paragraf)
Bu vw-tr distrübütörü
Sahibinden. Com daki kurnaz mahalle alsatçılarının taktigini uyguluyor.
Uygun fiyatlı ederinde bir İlanı ararsın yarın görmeye gelicem . Arac kozmetigi vsvs Dediniz gibi ise pazartesi exper sonra noter hayırlıysa satışını alırız
Ertesi gün Aracı görmeye gidersin , fiyatta anlaşırsın kaporanı verirsin pazartesi expertiz icin saat verip evine dönersin
Gece 10 bucuk gibi telefonun çalar.
Selamün aleyküm! , aleyküm selam! kardes bizim kayınvalide kalp krizi gecirmiş aracı satmaktan vazgectik
Gece hanımın memlekete yola çıkıcaz
Kusura bakma ! Kaporanıda iade edelim
Olay bu !
Baktın araç satılıyor alıcısı çıkıyor fıyatı arttırıp 3 gün sonra tekrar ilana giren araba esnaflarının taktiğidir bu
vw-tr 10 aydır satamadığı araca indirim yaptı . Baktı araç satılıyor . Sadece 4 günün sonunda araclar bitti araç yok hepsi satılldı gemidekiler üretimdekiler bile bitti hikayesine yattı
Araçlar bolca gelecek ama tekrar 2100 den 2150 den fiyatlama yapma niyetindeler
Kendileri bilirler.
Kurnaz Kenar mahalle esnafı "vw-tr"