Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bizim burada (Çorlu) araç bayisine baktım araç yok. Bende Life 2024 etsi golf buldum 7.800km de gümüş gri hayırlısıyla yarın teslim alacağım. Yeniden aranızda olacağım kısmetse. Fiyatı 1995tl. Bana cazip geldi. Full expertiz yaptıracağım yarın. Kafam rahat olsun.

Bizim burada (Çorlu) araç bayisine baktım araç yok. Bende Life 2024 etsi golf buldum 7.800km de gümüş gri hayırlısıyla yarın teslim alacağım. Yeniden aranızda olacağım kısmetse. Fiyatı 1995tl. Bana cazip geldi. Full expertiz yaptıracağım yarın. Kafam rahat olsun.
2024 ve 1995 Tl biraz yüksek değil mi hocam şu kampanyalardan sonra ? Aslında şehir dışına baksanız o bantlarda bence 2025 Life bulunabılır diye düşünüyorum hala. Hatta daha geçenlerde Bursada 11binde 2025 siyah vardı 1925'e. 1995 bana yüksek geldi tabii tercih sizin.

2024 ve 1995 Tl biraz yüksek değil mi hocam şu kampanyalardan sonra ? Aslında şehir dışına baksanız o bantlarda bence 2025 Life bulunabılır diye düşünüyorum hala. Hatta daha geçenlerde Bursada 11binde 2025 siyah vardı 1925'e. 1995 bana yüksek geldi tabii tercih sizin.
Ben takasa girdim üzerine ekleme yağacağım. İyi fiyat verdiler kaçırmak istemiyorum. Rengi de güzel. Genelde beyaz olanlar bir tık düşük. Başka illerde arama yapmaya vaktim de yok. Bana uydu Bazı jiletinleri hala üzerinde.

Ben takasa girdim üzerine ekleme yağacağım. İyi fiyat verdiler kaçırmak istemiyorum. Rengi de güzel. Genelde beyaz olanlar bir tık düşük. Başka illerde arama yapmaya vaktim de yok. Bana uydu Bazı jiletinleri hala üzerinde.

Önemli olan aslinda aradaki fark. Siz dışarıda satınca fark daha fazla olacaksa makul aslında. Hayırlı olsun.

DH de millet bunalıma girmiş
Golfler gelecek/gelmeyecek depresyonları

Görende doğuş grubunu , hindistan organ mafyasının ortadoğu/avrasya bölge distrübütörü zanneder

Böbrek , dalak , karaciğer , kalp nakli bekleyenler doğuş bayilerine koşturmuş

10 aydır satılmayan araç kıymete bindi !

Altı üstü 100 bin indirim için mi bu kıyamet koptu.

Yavvvv gelmezzsede çok da trink demek lazım.

Edit: (golfler gelecek)

DH de millet bunalıma girmiş
Golfler gelecek/gelmeyecek depresyonları

Görende doğuş grubunu , hindistan organ mafyasının ortadoğu/avrasya bölge distrübütörü zanneder

Böbrek , dalak , karaciğer , kalp nakli bekleyenler doğuş bayilerine koşturmuş

10 aydır satılmayan araç kıymete bindi !

Altı üstü 100 bin indirim için mi bu kıyamet koptu.

Yavvvv gelmezzsede çok da trink demek lazım.

Edit: (golfler gelecek)

Hocam aslında dediğiniz gibi 100k indirim kağıt üstünde önemi yok ama şöyle bir durum var. Bu araç ağustos ayında da bu fiyatla satılıyordu ama mesela ben o zaman alamıyordum.

Şimdi yıl sonu ve aybaşı çoğu kişi zam alacak, yıl sonu olma sebebiyle elime geçen ekstra ödemeler de var.

Bir de taşıt kredisi kullanması gerekenler için 2 milyon altında olması şart. Ocak'ta tekrar 2 milyon üstüne çıkınca bir de taşıt kredisi de olmayacak.

Bu sebeple çoğu kişi fırsat gibi görüyor bu sebeple talep var. Ben mesela bunu Ağustos'ta alamıyordum ama şuan alabiliyorum.

100-150k daha zamlansa çok mu önemli diyeceksiniz ama zaten bu bütçeye bile zorlayarak geldim. 100-150k önemli değil diye diye sonu yok bunun. O kadar önemli olmasa 200 daha koyup style paket arardım.

Şahsi fikrim tabi.

Son düzenleme:
Ctesi uğrayıp satış danışmanıyla ayak üstü konuşma fırsatım oldu. Advanced paketin biraz daha az donanımlısı gelmiş benim haberim yoktu. O pakette cam tavan, anahtarsız giriş, otomatik bagaj kapağı, sadece beyaz ve siyah renk seçeneği var vs donanımlar çıkarılmış. Bu paket 2300 civarında satılmış, aralık ayında gelmesi planlanmıyor dedi ama belli olmaz, ara ara arayıp darlamak lazım bence.

Advanced (az donanımlı versiyon) : 2300 civarı
Advanced (cam tavan vs) : 2700 civarı
S line : 3000 civarı
Hocam bu olmayan donanımlara yada olan donanımlara nerden ulaşabiliriz? Audi sitesinde aracı bulamadım

Hocam aslında dediğiniz gibi 100k indirim kağıt üstünde önemi yok ama şöyle bir durum var. Bu araç ağustos ayında da bu fiyatla satılıyordu ama mesela ben o zaman alamıyordum.

Şimdi yıl sonu ve aybaşı çoğu kişi zam alacak, yıl sonu olma sebebiyle elime geçen ekstra ödemeler de var.

Bir de taşıt kredisi kullanması gerekenler için 2 milyon altında olması şart. Ocak'ta tekrar 2 milyon üstüne çıkınca bir de taşıt kredisi de olmayacak.

Bu sebeple çoğu kişi fırsat gibi görüyor bu sebeple talep var. Ben mesela bunu Ağustos'ta alamıyordum ama şuan alabiliyorum.

100-150k daha zamlansa çok mu önemli diyeceksiniz ama zaten bu bütçeye bile zorlayarak geldim. 100-150k önemli değil diye diye sonu yok bunun. O kadar önemli olmasa 200 daha koyup style paket arardım.

Şahsi fikrim tabi.

Olayı çözdünüz gibi (son paragraf)

Bu vw-tr distrübütörü

Sahibinden. Com daki kurnaz mahalle alsatçılarının taktigini uyguluyor.

Uygun fiyatlı ederinde bir İlanı ararsın yarın görmeye gelicem . Arac kozmetigi vsvs Dediniz gibi ise pazartesi exper sonra noter hayırlıysa satışını alırız

Ertesi gün Aracı görmeye gidersin , fiyatta anlaşırsın kaporanı verirsin pazartesi expertiz icin saat verip evine dönersin

Gece 10 bucuk gibi telefonun çalar.

Selamün aleyküm! , aleyküm selam! kardes bizim kayınvalide kalp krizi gecirmiş aracı satmaktan vazgectik
Gece hanımın memlekete yola çıkıcaz
Kusura bakma ! Kaporanıda iade edelim

Olay bu !

Baktın araç satılıyor alıcısı çıkıyor fıyatı arttırıp 3 gün sonra tekrar ilana giren araba esnaflarının taktiğidir bu

vw-tr 10 aydır satamadığı araca indirim yaptı . Baktı araç satılıyor . Sadece 4 günün sonunda araclar bitti araç yok hepsi satılldı gemidekiler üretimdekiler bile bitti hikayesine yattı

Araçlar bolca gelecek ama tekrar 2100 den 2150 den fiyatlama yapma niyetindeler

Kendileri bilirler.

Kurnaz Kenar mahalle esnafı "vw-tr"

Peugeot bayileri de şu an benzer şeyi yapıyor.

Peugeot bayileri de şu an benzer şeyi yapıyor.

İnanın peugeot bana ötv siz + kdv siz araba satsa ben yine binmeye almam o aracı (alsat icin alırım olaya ticari bakarım) ötv sini kdv sini yedirip alıcısına satarım

Araba dediğin deutschland üretimi olmalı

Pejo istediği katakalluyi yapsın . Alıcısı degiliz hiçbirzaman

şu aralık indirimleri olmasa bile 2100'e sıfır 2025 almak daha mantıklı bence, tabi sizin durumunuzu bilemiyorum biz klavyeden konuşuyoruz ama 25'lerin yazılımı daha stabil, bazı 24'lerin yazılım güncellemesine rağmen ekranda takılma donma şikayetleri devam ediyor

Hocam bu olmayan donanımlara yada olan donanımlara nerden ulaşabiliriz? Audi sitesinde aracı bulamadım

Ben de bulamadım. Satış temsilcisiyle görüşmekte fayda var. Sarı sitede ilanlar var, a3 sportbacklerde beyaz ve ucuz modellere bakarsanız görürsünüz. Ben o ilanlardaki araçlar olduğunu düşünüyorum. Hemen hepsi beyaz, jantlar biraz farklı gibi.

Ne oldu şimdi Golf kaldı mı kalmadı mı? Son gelişmeler nedir?

Aracı bugün aldım. 2024 model 2025 şubat çıkışlı.
Gaz ve fren tepkimesi Astra L ye göre çok farklı. Alışıcağız artık. Tok araç belli oluyor hemen. Süspansiyonu da daha iyi gördüm Astra L ye göre. Sessizliği de güzel. İlk bakımı ben yapıcam şubat 2026 da.

Geri