Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kasımda taigoları 1590 dan verdiler

Sonra 1710 a çıktılar

Şimdi yine 1650 ye düşmüşler

Her sattıkları araç periyodik bakım olarak geri dönecek en az 3-4 yıl

Satmazlarsa hıyarlık yaparlar

Edit: aynı şey golf içinde geçerli.

Yiyiyosa satmayın !!! Araç yok diyin.

Ben dsg + etsi araç alıcam ama periyodik bakımlara yetkiliye gitmiycem diyenler parmak kaldırsın ?

DSG ve eTSI en önemlileri olsa da daha bir çok şey olabilir. Sıfır araba alınıyorsa öyle yada böyle en az 3-4 sene yetkiliye bağlı kalmak şart. Araçta 4 sene sonra bir kusur çıksa, ki zaten vag grubu bu duruma yabancı değil. Doğuş araç sahiplerini yolmak için elinden geleni yapar.

• Beğen
Tepkiler: SCC
DSG ve eTSI en önemlileri olsa da daha bir çok şey olabilir. Sıfır araba alınıyorsa öyle yada böyle en az 3-4 sene yetkiliye bağlı kalmak şart. Araçta 4 sene sonra bir kusur çıksa, ki zaten vag grubu bu duruma yabancı değil. Doğuş araç sahiplerini yolmak için elinden geleni yapar.
Bu sebeble

Manuel karadüzen 1.5 TSİ style/life/impresinn golf getirmiyorlar zaten

Ben alınca sadece ilk 15.000 bakımına girip firar ederim. Bi dahada yetkiliye yolum düşmez

Yıllık Aidat öder gibi bakım parası ödemek bana uymaz.

Kasımda taigoları 1590 dan verdiler

Sonra 1710 a çıktılar

Şimdi yine 1650 ye düşmüşler

Her sattıkları araç periyodik bakım olarak geri dönecek en az 3-4 yıl

Satmazlarsa hıyarlık yaparlar

Edit: aynı şey golf içinde geçerli.

Yiyiyosa satmayın !!! Araç yok diyin.
Periyodik Bakım mevzusundan dolayı 2020 yılı yazında Kayseri Seat bayisi şehir dışına araç satışı yapmak istemiyordu. Araçlar Kayseri’de kaldın ki bakıma da Kayseri şubesine gelsin :)

• İnanılmaz
Euro şu an 50,03 oldu ve Golf için kampanya bitmiştir, hayırlı olsun.
VW şimdi Taigo, Tivigo, Togiro, gibi modellere kampanya yapar.
1940 lı fiyat şu kur'da zor.

Bu sebeble

Ben alınca sadece ilk 15.000 bakımına girip firar ederim. Bi dahada yetkiliye yolum düşmez

Aynı dediğiniz gibi yapacağım, filtreleri aldım bile.

Euro şu an 50,03 oldu ve Golf için kampanya bitmiştir, hayırlı olsun.
VW şimdi Taigo, Tivigo, Togiro, gibi modellere kampanya yapar.
1940 lı fiyat şu kur'da zor.
Aslında aracın gümrüklendiği tarihteki kur geçerli olması lazım. Fiyata yansıtılır mı bilmem.

Aynı dediğiniz gibi yapacağım, filtreleri aldım bile.
Birde şu var seneye 2026 aralık da bakım yapacaksız diyelim

Bugün Filtreleri + motor yağını 1 yıl öncesinden alıp zulaya attığınızda ?

Kar / cepte kalan para Hesabınızı seneye 2026 aralık ayı vw-tr periyodik bakım fiyatları üzerinden yapacaksınız

Zulaya atmanın ++getirisi bu sekilde !

Edit: filtreler tamamda motor yağını niye 1 yıl evde eskitelim ?

Abicim mayonez / salça degil bu ! Kurtlanmaz küflenmez korkmayın

Kapağı açılmayan motor yağının dipten 3 yıl raf ömrü var. Shell 5 yıl diyor raf ömrüne

Son düzenleme:

Kar / cepte kalan para Hesabınızı seneye 2026 aralık ayı vw-tr periyodik bakım fiyatları üzerinden yapacaksınız

Kapağı açılmayan motor yağının dipten 3 yıl raf ömrü var. Shell 5 yıl diyor raf ömrüne
Çok almamak lazım, araç değiştirince boşa çıkıyorlar 😁
Kendimden biliyorum.

Neyseki Bülent Abim yetişti, hepsinden kurtarmıştı beni.

İki set filtre aldım, hatta polende 3. de var. Yağı da almamamın sebebi henüz güzel indirim yakalamadım, onu da dediğiniz gibi sağlam, güvenilir bir yerden aldıktan sonra alır koyarım kenara.

Golf 9'u görene kadar devam. Ben daha minimum 3 sene binerim Allah bi kaza bela vermezse.

Bu sebeble

Yaştan dolayı yaptıkları indirim ile birlikte orjinal parça kullanılarak yapılan bakımın nihai fatura bedeli sanayideki dükkandan uyguna geliyor zaten, yetkili servis ücreti 3 yaştan sonra zaten çok ucuz, ben her bakımda 3-4 sanayi ustasından fiyat alıyorum üstüne de yetkili servisi arıyorum fiyat için, son iki bakımda yetkili daha uygun fiyat verdi, ha ben ne olduğunu bilmediğim faturası olmayan filtrelerle ne olduğu belli olmayan yağ ile (ayçiçek yağı yahut mısır özü yağı da çıkabilir kutudan) bakımı yaptırırım diyen adama zaten birsey diyemem, nihayetinde ben marka ve modeli ne olursa olsun yetkili servis bakımlı olmayan aracı zaten almam isterse piyasanın altına versin, avuç içi kadar lastik izinde giden binlerce km yapmış araca bugüne kadar ne yapıldığını bilmeden araç almak çılgınlık, nitekim manuel egea da alacak olsam yetkili bakımlı mı diye sorarım, bu arada sadece ben değil piyasada ikinciel araç bakan müstakil alıcıların %99.9 u bu şekilde.

Şirketler tabii ki hayır kurumu değiller ve kâr amaçları var fakat hiçkimse almazsa en azından giderlerini karşılamak için pek tabii fiyat düşürürler. "Kârdan zarar" veya "zararına satış" tamlamaları gökten zembille inmedi :) Bunu da yapmazlarsa dükkanı kapatıp çekip giderler.
Çoğunlukla önce bayii sayısını azaltıyorlar sonrada bir sonraki yılın stoğunu azaltıyorlar, en nihayetinde ya çekip gidiyorlar yada az getirerek az ve öz olan talebe göre satış ve pazarlama yapıyorlar, adamlar sırf bu programlamayı yapsın diye onlarca adam çalıştırıyorlar hocam😂

• Beğen

Geri