Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diğer bayilerde veya şehir dışındakilerde tek tük araç kalmış olabilir hocam. Kampanyalı araç sayısını sınırlı tutup dediğiniz gibi yapıyorlar diye düşünüyorum. Birkaç haftaya galericilerin sıfır Golf, Polo, Cupra vs ilanlarını bolca görürüz. Araç satışları bu yıl sürekli rekor kırıyor. Normal vatandaş zar zor bu paraları biriktirip araç alırken rekor kıracak kadar araç satılması tuhaf.
al satçı çok
mesela tesla grubunda biri model y juniperini satıp aynı para 2 tane polo almış, ocak ayında onları satacakmış.

almam olur biter başka araç mı yok.ne hale geldik 10 tl indirim olsa çılgına dönüyoruz almayın arkadaşım bak nasıl 200-300 bin daha indiriyorlar fiyatları görün
Çok haklısınız, hatta doğuş oto ile birlikte tüm otomobil bayileri sırf depolama maliyetine katlanmamak için araçları bedava verip birde üstüne en az 20 yıl bedava bakım yaparlar, o kadar haklısınız ki anlatamam, aklıma üniversitede ki profesörün işletme dersinde kurduğu o müthiş cümle geldi, hayatı boyunca bir simit satmamış kişiler simit fırınının kaç derecede çalışacağını nerden bilsinler😂😂

Çok haklısınız, hatta doğuş oto ile birlikte tüm otomobil bayileri sırf depolama maliyetine katlanmamak için araçları bedava verip birde üstüne en az 20 yıl bedava bakım yaparlar, o kadar haklısınız ki anlatamam, aklıma üniversitede ki profesörün işletme dersinde kurduğu o müthiş cümle geldi, hayatı boyunca bir simit satmamış kişiler simit fırınının kaç derecede çalışacağını nerden bilsinler😂😂
ben bu kadar marka model delisi bir yer görmedim onlarca marka model var nedir bu volsvagen tutkusu anlamadım.bende golf sahibiyim ama aracıma aşık değilim adı üstünde araçtır kendisi :) :)

ben bu kadar marka model delisi bir yer görmedim onlarca marka model var nedir bu volsvagen tutkusu anlamadım.bende golf sahibiyim ama aracıma aşık değilim adı üstünde araçtır kendisi :) :)
Hoca inan senin gibi düşünüyordum. Golf alanlara da enayi diyordum, o kadar para verilir mi falan diye. O enayi ben oldum😀.
Şuan Golf dışı hiçbir araba beğenemiyorum. Golf'e bir kere binen bı daha inmez derledi, yav he he derdim. Ama gel gör ki o kaliteyi başka yerde bu paralara bulamadım 🤠. Arabamı da elektronik aksamları izin verirse, para konusunda sıkışmazsam ömürlük kullanmayı düşünüyorum. Sadece elektroniği korkutuyor her yeri elektronik çünkü

Serbest piyasa hocam yapacak bisi yok herkes nasibini yiyor.

Böyle serbest piyasa olmaz olsun. Olmamalı. Ülke de şirket gibi yönetildiği için göz yumuluyor. Ülke de piyasa da böyle yönetilmez. Yönetilirse, inat edilirse böyle olur. Ekonomi ortada. Alım gücü ortada. Serbest piyasanın bu hâle gelmesi doğru değil; bu durumdan nasibini yeme davranışı da doğru değil. Ve 2 yanlış 1 doğru etmiyor. Böyle gelmiş böyle gider dememeliyiz; itiraz etmeliyiz.

Böyle düşünen bol olunca satarlar tabii, haklısınız. Simit satıcısının simit fırınının sıcaklığını bilmesine ne gerek var? Fırıncı işini, satıcı da kendi işini bilecek ve lâyıkıyla yapacak; herkes kendi işine baktığı sürece bunların hiçbirine gerek yok. Profesörün kurduğu gibi cümleler genel geçer, boş, beylik laflar.

Bir ara çok kısa süreli toplu ve etkili bir boykot vardı yakın geçmişte; firmalar nasıl açıklamalar yapacağını, ne taklalar atacağını şaşırmıştı. Halk arabayı almazsa tabii ki indirim yapacaklar; fakat nerede o bilinç :) Müşteri kendi gücünü bilmedikçe üreticiler, halk kendi gücünü bilmedikçe hükümetler kendilerini vazgeçilmez sanır. Simitçinin de fırıncının da geleceğini müşteri belirler.

Araçtır kendisi tanımına Toyota veya diğer uzakdoğu markaları daha çok uyuyor. Sorunsuz araçlar hemen hepsi.

Alman markaları bu kadar sorunlu olmalarına rağmen yine de satılıyor ise sorunlarına rağmen pozitif yanları da var demek ki.

VAG araçlarını abartı övülüyor diyen diğer marka kullanıcıları eğer bir VAG ve özelinde VW/AUDI sahibi olursalar önceki marka modelleri pek aramıyorlar.

Diğer taraftan bir Golf sahibi ileride Megan Astra 301 vb. farklı markaların araçlarına geçtiğinde genelde geri dönüyor. Yani alt tarafı bir araç diye bakmayan herkes kendine bir şeyler buluyor VW de (uzakdoğu araçlarına göre sorunlarına katlanmayı da göze alıyorlar).

VAG iyi ya da en iyisidir demek değil bunlar. Beklentilerine ve ne istediğine bağlı seçimler sadece.

Son düzenleme:
Araçtır kendisi tanımına Toyota veya diğer uzakdoğu markaları daha çok uyuyor. Sorunsuz araçlar hemen hepsi.

Alman markaları bu kadar sorunlu olmalarına rağmen yine de satılıyor ise sorunlarına rağmen pozitif yanları da var demek ki.

VAG araçlarını abartı övülüyor diyen diğer marka kullanıcıları eğer bir VAG ve özelinde VW/AUDI sahibi olursalar önceki marka modelleri pek aramıyorlar.

Diğer taraftan bir Golf sahibi ileride Megan Astra 301 vb. farklı markaların araçlarına geçtiğinde genelde geri dönüyor. Yani alt tarafı bir araç diye bakmayan herkes kendine bir şeyler buluyor VW de (uzakdoğu araçlarına göre sorunlarına katlanmayı da göze alıyorlar).

VAG iyi ya da en iyisidir demek değil bunlar. Beklentilerine ve ne istediğine bağlı seçimler sadece.
Hocam yıl olmuş neredeyse 2026, hala atmosferik motor kullanıyorlar ve direkt enjeksiyonlu. Bence 2012-2020 arası Vag grubunda o kadar da arıza çıkaran araçları yok. Lpg li Toyota kullanıp 200k kmde Subab yaptıranları duyuyorum. Bu mevzu hiç konuşulmuyor mesela. Keza Honda’nın direksiyon kutusu arızaları vs vs

hiç audi a3 sedan 35 tfsi için bir teklif alan oldu mu? doğuş oto'da yazan fiyatlardan daha düşüğünü mü teklif ediyorlar?

hiç audi a3 sedan 35 tfsi için bir teklif alan oldu mu? doğuş oto'da yazan fiyatlardan daha düşüğünü mü teklif ediyorlar?

Ctesi uğrayıp satış danışmanıyla ayak üstü konuşma fırsatım oldu. Advanced paketin biraz daha az donanımlısı gelmiş benim haberim yoktu. O pakette cam tavan, anahtarsız giriş, otomatik bagaj kapağı, sadece beyaz ve siyah renk seçeneği var vs donanımlar çıkarılmış. Bu paket 2300 civarında satılmış, aralık ayında gelmesi planlanmıyor dedi ama belli olmaz, ara ara arayıp darlamak lazım bence.

Advanced (az donanımlı versiyon) : 2300 civarı
Advanced (cam tavan vs) : 2700 civarı
S line : 3000 civarı

Kapora verenlerden Volkswagen uygulamasında siparişi takıp edebilen var mı? Gelen teklif formundaki sipariş numarasını giriyorum ama bulunamadı diyor.

Bu arada başka bir forumda biri Avek ile görüştüğünü Aralık'ta bir parti daha araç gelebileceğini söylediğini yazmış. Her gün arayıp darlamak lazım.

Kapora verenlerden Volkswagen uygulamasında siparişi takıp edebilen var mı? Gelen teklif formundaki sipariş numarasını giriyorum ama bulunamadı diyor.

Bu arada başka bir forumda biri Avek ile görüştüğünü Aralık'ta bir parti daha araç gelebileceğini söylediğini yazmış. Her gün arayıp darlamak lazım.
5 aralıkta kapora verdim. o zamandan beri takip kısmında vw yetkili satıcında yazıyor ama sorduğumda depoda diyorlar anlamadım

Geri