- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Muhtemelen TR de 1 ay gibi beklemiş. Tozlanma belli oldu.25.09.2025
Zaten size verdikleri fatura kağıdında gümrüğe giriş tarihi gözükür.
Muhtemelen TR de 1 ay gibi beklemiş. Tozlanma belli oldu.25.09.2025
kapora iade ediliyor dogus maslak söylemiştiGolf Life için aracımı ilana koydum ama satılmadı henüz. Bayi kapora istiyor ve 20 gün sonra araçlar gelecek diyor biz bu kaporayı versek 20 gün içinde aracım satılmaz ise haliyle alamayacağım o kapora yanar mı yoksa iade ediyorlar mı ?
Kaporanin amacı bu tabiki yanar. Sen aracı kendine ayırttırıyorsun. Yoksa kapıda değil ön ödeme olurdu adıGolf Life için aracımı ilana koydum ama satılmadı henüz. Bayi kapora istiyor ve 20 gün sonra araçlar gelecek diyor biz bu kaporayı versek 20 gün içinde aracım satılmaz ise haliyle alamayacağım o kapora yanar mı yoksa iade ediyorlar mı ?
hacı adamlar iade ediyor diyom tabi yanar diyonKaporanin amacı bu tabiki yanar. Sen aracı kendine ayırttırıyorsun. Yoksa kapıda değil ön ödeme olurdu adı
Ben yazdığımda senin mesaj yoktu. Bı de kapora iade edilmez ki. Kaporanın amacı o zaten. Niye iade ediliyor ki. Ben alırken bana özellikle belirttiler kapora yanar almazsanız diye okey dedimhacı adamlar iade ediyor diyom tabi yanar diyon![]()
anladım hocam pardon. alıcının işine yarıyor ya böyle olması. ben de yanar diye dusundum ama dogus hayır iade ediyoruz dediBen yazdığımda senin mesaj yoktu. Bı de kapora iade edilmez ki. Kaporanın amacı o zaten. Niye iade ediliyor ki. Ben alırken bana özellikle belirttiler kapora yanar almazsanız diye okey dedim
Avek bana da tam tersini demişti. Neyse o zaman iade ederler herhalde ama yine de saçma geldi banaanladım hocam pardon. alıcının işine yarıyor ya böyle olması. ben de yanar diye dusundum ama dogus hayır iade ediyoruz dedi
eninde sonunda verirler ama size getirdikleri aracın satılmasını bekletebilirler, 2-3 ay da sürebilir, bende aynı durumdaydım risk almadım, aracımı satıp kapora verdim 20 gün bekledimGolf Life için aracımı ilana koydum ama satılmadı henüz. Bayi kapora istiyor ve 20 gün sonra araçlar gelecek diyor biz bu kaporayı versek 20 gün içinde aracım satılmaz ise haliyle alamayacağım o kapora yanar mı yoksa iade ediyorlar mı ?
Evet sonsuz döngü bu. Bugün ikitelli Atatürk oto sanayi vw cikmacilara baktım. Aldığım fiyatlar sonucunda golf un ikinci eli sifirindan pahalli durumuna söyle bir ekleme gerekecek golf un çıkma parçası herseyden daha pahalli. Sıfır arabayı alıp çıkma olarak satıp golf alıp üzerine para bırakır böyle saçma fiyatlar vardiBu muhabbetler hic bitmez, zamanimda dsg icin bir suru muhabbet donmustu.
Golf life su fiyati gercekten uygun, firsat olmus.
almayi dusunup almayan pisman olur
çıkma parça işi renault-fiat gibi araçlar dışında bana da yalan dolan geliyor, aynı sanayiyi bende gezmiştim psa aracım için, serviste 70 tl dediler jant göbeğine, burada çizik içinde buldum 50 tl dediler, gittim internetten orjinalini 40'a aldım, çıkmacılar hem pahalı hem de parça bulması zahmetliEvet sonsuz döngü bu. Bugün ikitelli Atatürk oto sanayi vw cikmacilara baktım. Aldığım fiyatlar sonucunda golf un ikinci eli sifirindan pahalli durumuna söyle bir ekleme gerekecek golf un çıkma parçası herseyden daha pahalli. Sıfır arabayı alıp çıkma olarak satıp golf alıp üzerine para bırakır böyle saçma fiyatlar vardi![]()

Şuan 2200'e satılan Impulse paketlerde cam tavan yok diye biliyorum. Bu attıklarınız cam tavanlı ve Golf'de dahil cam tavan olunca 100-200 oynuyor fiyat direkt.