Değil üstat temiz yüzeye sıkıp siliyorsunuz gayet basit uygulaması mesaj atarsanız adres bilgilerinizi hafta içi ilk fırsatta göndereyim[mention=594]Gökhan Bilgin[/mention] hocam daha önce hiç uygulamadım, profesyonel işi değilse ben almak isterim.
Hocam sorma, evde hanım kablolarımı attı atacakHer erkeğin evinde "ilerde kesin lazım olur, ben bunu saklayım" mantığı ile koltuk altında sakladığı bir yığın ve hiç bir zaman kullanmayacağı kablo ve elektronik eşyası vardır.
Hiç şaşmaz hocam, hele yüklük/garaj olan bir eviniz varsa asıl cümbüş orada başlıyor.Hocam sorma, evde hanım kablolarımı attı atacakAtma diyorum bak, bugün atarsın yarın lazım olur.... Halbuki kablolar orda kaç yıldır duruyor bilemiyorum.

Sonsuza kadar cevapsız baslik olur hocamBence dijon bekleyenler diye de başlık açmalıyız : )
Seni VIP kapidan iceriye alayim[mention=11839]HONEY[/mention] Hocam bende dijon jant ve 7.5 tampon hibe etmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkında nereye başvuruyoruz.![]()
Hocam başlatana degil içeriği doldurup paylaşmayı bilen kişilere tesekkur etmek gerekarkadaşlar tüm samimî duygularımla söylüyorum, uzun zamandır sanal alemde böyle güzel birşey görmedim. Bu faaliyeti başlatana, devam ettirene çok çok teşekkür ederim. sanal alemde insanlar genellikle( konu ne olursa olsun) birbirine küfürler, hakaretler yağdırıyor ,anlamadan, dinlemeden. Böyle bir şey gerçekten müthiş. Yarın bende, atmayayım belki lazım olur kısmı nı bi yoklayayım.