Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@Gökhan Bilgin hocam daha önce hiç uygulamadım, profesyonel işi değilse ben almak isterim. 

[mention=594]Gökhan Bilgin[/mention] hocam daha önce hiç uygulamadım, profesyonel işi değilse ben almak isterim. 
Değil üstat temiz yüzeye sıkıp siliyorsunuz gayet basit uygulaması mesaj atarsanız adres bilgilerinizi hafta içi ilk fırsatta göndereyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her erkeğin evinde "ilerde kesin lazım olur, ben bunu saklayım" mantığı ile koltuk altında sakladığı bir yığın ve hiç bir zaman kullanmayacağı kablo ve elektronik eşyası vardır. 
Hocam sorma, evde hanım kablolarımı attı atacak😁 Atma diyorum bak, bugün atarsın yarın lazım olur.... Halbuki kablolar orda kaç yıldır duruyor bilemiyorum.  

Hocam sorma, evde hanım kablolarımı attı atacak😁 Atma diyorum bak, bugün atarsın yarın lazım olur.... Halbuki kablolar orda kaç yıldır duruyor bilemiyorum.  
Hiç şaşmaz hocam, hele yüklük/garaj olan bir eviniz varsa asıl cümbüş orada başlıyor. 

Öncelikle böyle bir konu açtığı için @HONEY hocama çok teşekkürler. Ben de belki çok bir şey değil ama aracı alırken bayi hiçbir şey vermediginden en azından anahtarlık koparmıştım, isteyen arkadaşlara Bahçelievler/İstanbul'da oturuyorum teslim edebilirim. Yarın da bakacağım evde hangi kitaplar duruyor, kitapsever arkadaşlarla da böyle paylaşımlar yapabiliriz diye düşünüyorum. Herkese selâmlar.

30EC4130-5CC4-40AD-AE62-E2E105A37596.jpeg

Bence dijon bekleyenler diye de başlık açmalıyız : ) 
Sonsuza kadar cevapsız baslik olur hocam

@HONEY Hocam bende dijon jant ve 7.5 tampon hibe etmeyi düşünüyorum. Bu konu hakkında nereye başvuruyoruz.  :sofor:

arkadaşlar tüm samimî duygularımla söylüyorum,  uzun zamandır sanal alemde böyle güzel birşey görmedim. Bu faaliyeti başlatana,  devam ettirene çok çok teşekkür ederim. sanal alemde insanlar genellikle( konu ne olursa olsun) birbirine küfürler,  hakaretler yağdırıyor ,anlamadan, dinlemeden. Böyle bir şey gerçekten müthiş.  Yarın bende, atmayayım belki lazım olur kısmı nı bi yoklayayım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@HONEY hocam şuraya güzel bir foto bırakayımda uykuların kaçsın. Bide VIP’den konum atarsan iftardan sonra geleyim.

C6770536-6C83-4C4A-AF10-C0C6A20B3E06.jpeg

1FE3C070-2652-4475-A045-10EBA9192063.jpeg

E50A3B4F-3E7E-426D-91D1-53A2008F4773.jpeg

arkadaşlar tüm samimî duygularımla söylüyorum,  uzun zamandır sanal alemde böyle güzel birşey görmedim. Bu faaliyeti başlatana,  devam ettirene çok çok teşekkür ederim. sanal alemde insanlar genellikle( konu ne olursa olsun) birbirine küfürler,  hakaretler yağdırıyor ,anlamadan, dinlemeden. Böyle bir şey gerçekten müthiş.  Yarın bende, atmayayım belki lazım olur kısmı nı bi yoklayayım.
Hocam başlatana degil içeriği doldurup paylaşmayı bilen kişilere tesekkur etmek gerek

Geri