Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@honey
Haftaya bedelsiz 15-20 maske de dağıtında 
İş tam halka hizmet olsun!
Ben hala maske bekliyorum devletten ??
Ustadim valla bende 7-8 tane var fazla olsa gonderirdim

Devlet den olmasada elinde fazla olan dostlar varsa gönderebilir

@frknyldrm bu konuyu bi zamanlar araştırdığımda arka kapıların ışığının kapıyı kapatınca dahi az da olsa yandığı söyleniyordu o yüzden sordum hocam
Onu ben de bir yerde okumuştum sanki. Sadece önlere yaptırdım ben, kapılar kapanınca sönmeseydi yaptırmazdım. 

Hayat eve sığar uygulamasında maske talebi yapabilir sonrasında ekranda çıkan kod ile maskenizi stoğu olan bir eczaneden temin edebilirsiniz. 

@frknyldrm aynen o şekilde yapılacak iş değil o yüzden soğumuştum önlere bende önlere düşünüyorum bakalım iyi hava katıyor mu?

@caglar_61 bence de sadece önlere yaptırmak mantıklı hocam zira arka tarafta tesisat olmadığı içim elektriğini cam motorlarından alıyorlar zaten benim gibi de sürekli tekseniz arabada gerek bile yok. Arka kapıyı en son ne zaman açtığımı hatırlamıyorum :D

@frknyldrm hocam kesin bilgi mi sonradan takılan arka kapı aydınlatma ledlerinin golf 7 de az da olsa açık kalması durumu?

@frknyldrm

Hocam senin ev sokağa düz ayak mı, yada balkondan hemen bahçeye mi atlıyorsun? 

Bahsini ettiğin her mesajda konuyla alakalı anında foto paylaşıyorsun.  :D

@caglar_61 arka cam kullanımını kapattığımız tuşu kapattığımızda söner mi acaba ?

Hibe olunca şuan herkes dünya ile bağlantıyı kesti herkes burada 🤭🤣 Bildirim geldikçe telefon susmaz oldu 🤣 Maşallah konuyu görüntüleyen kullanıcı epey fazla 🤭🤭🤭

Geri