Hocam bir konuda öyle gördüğümü hatırlıyorum. Kesme biçme işlemi olduğu için açık kalmasa dahi yaptırmazdım. @zulalyol hocamdan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.@frknyldrm hocam kesin bilgi mi sonradan takılan arka kapı aydınlatma ledlerinin golf 7 de az da olsa açık kalması durumu?
Hocam ağzınızdan bal damlıyor; keşke bahçem olsaydı, araba gözümün önünde olsaydı...@frknyldrm
Hocam senin ev sokağa düz ayak mı, yada balkondan hemen bahçeye mi atlıyorsun?
Bahsini ettiğin her mesajda konuyla alakalı anında foto paylaşıyorsun.![]()
Hocam bu konuyu F5 lemekten başka konuya bakamıyorumHocam bir konuda öyle gördüğümü hatırlıyorum. Kesme biçme işlemi olduğu için açık kalmasa dahi yaptırmazdım. @zulalyol hocamdan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.
Hocam ağzınızdan bal damlıyor; keşke bahçem olsaydı, araba gözümün önünde olsaydı...
Fotoğraflar elimin altında, konusu geçti mi paylaşabiliyorum. Aracımın konusunda da var bunlar, okumadınız demek ki, olmadı şimdi.![]()
Hocam halojen olduğu için arıza ışığı yakmıyor çok güçlü değildi evde led plaka ampülüde olması lazım bulursam onlarıda koyarım hocamSarı plaka ampulleri yerine uyuyor mu bunlar? Arıza ışığı yakmıyorsa eğer talibim![]()
@tiesay konunun linki varsa bırakır mısınız merak ettim ben de okuyayım
Valla ben de led bakınıyordum açıkçası hocam ama corona vs derken erteledim evde oturuyorumHocam halojen olduğu için arıza ışığı yakmıyor çok güçlü değildi evde led plaka ampülüde olması lazım bulursam onlarıda koyarım hocam
Evde o kadar çok kablo vardı ki hepsini attım neredeyseOtomobil harici malzemede ekliyorum![]()
1- scart uydu zimbirtisi eksiksiz
2- otomatik otopark kumandasi aynı frekans ise kopyalanip kullanilabilir
3-orjinal sifir mac usb uzatma kablosu
4-sifir dvi-dvi kablo
5- hdmi - dvi kablo
Simdilik bunlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()