Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@GkM_2015 Ahmet abi sende seramik var senin için üç dört ayda bir gyeon cure ( veya türevi ürünler ) uygulamak yeterlidir :)

Valla ben de led bakınıyordum açıkçası hocam ama corona vs derken erteledim evde oturuyorum :D  Ledler arıza lambası yakmıyorsa halojen yerine onlara talibim çünkü vagcom kablom yok maalesef :D  
hocam ikisini bir göndereyim deneyin arıza yakarsa öbürünü takarsınız Sakarya'dayım yasak bitsin kodlamasını da yaparız   :)

Konu süper olmuş vallahi çok akıllıca bir düşünce, evet bize de evde ne var ne yok araştırıp burada paylaşmak geliyor :)  

vallahi 7.5 arka Tampon düşerse bekliyorum bende 😃😃

Süper konu. 
Bu hali paspaslari kauçuk paspas fiyatına satanlar vardı zamanında :)  şimdi hediye verilmesi insanın gözlerini yaşartıyor. 😀
gözü gönlü bol insanların hali başka, bende ford galaxy aracın fonksiyonlu (360 derece dönebilen full elektrikli) koltuğunu bedelsiz (hayır duasına) vermiştim. verdiğim kişi inanamadı. ;)  

@caglar_61 @frknyldrm @Musaaksoy Ben yaptırdım hem öne hem arkaya. Kapı Switch'den aldılar bişeyler, kapı kapanıca sönüyor. O az da olsa yanma eski ampullerde oluyormuş. Led'lerde olmuyormuş. 4 Aydır felan takılı bence ön arka, bi problem yaşamadım ve iyi oluyor arkada da :D

Selam Ustadlar,

Hibe hediye bedelsiz ürünleri toplu olarak bu başlıkda yazarsak konu iclerinde kaybolmaz

1 - Golf 7 Orjinal hali paspas takimi temiz sorunsuz

2 - Golf 7 ön kapı alti reflektörü

3 - Osram h7 halojen ampul takimi ( standart sari)

Paspas harici kargo yapabilirim hacimli olduğu için kargosu çok tutabilir

Mecidiyekoy den elden teslim olur

Uygun zamanda ürünlerin fotosunu eklerim

Herkese bol hediyeli paylasimlar
vay arkadaş nasıl bir konu başlığı buldun böyle TT olacak türden.... :)  

Böyle bir konu açanada vesile olup destek olan bütün arkadaşlara teşekürler bende bakıyorum sağa sola koycak bişey bulursam koyacağım forumdaki faydalarıyla yardımlarıyla honey hocamız birde metin abimizin hakkı çoktur. Zaten böyle devam edersek inşallah kurbanda ortak dana işide olur

Geri