Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@Sinanmiray yıldırım mahallesindeyim hocam gelmeden mesaj at özelden numaramı veriyim konum atarım

Tamm hocam gelmeden bigün önce haber veririm tekrar saol kardeş teşekkür ederim kartaltepede büyüdüm bende yıldırımın çoğu yerini bilirim

Tamm şehit kamilin baş tarafının oralardasın tamamdır inşallah bir gün önce haber vericem görüşürüz inşallah

a580999ab6a0be351d192c5b1a0982af.jpg

Benim de bir katkım olsun dedim. Motosiklet için 12v çakmaklık var. Kabloları eksik. Sıfırdır. İzmir’deyim. Başka illere karşı ödemeli olarak kargolayabilirim. İzmir’deyseniz birlikte montajını da gerçekleştirebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

a580999ab6a0be351d192c5b1a0982af.jpg

Benim de bir katkım olsun dedim. Motosiklet için 12v çakmaklık var. Kabloları eksik. Sıfırdır. İzmir’deyim. Başka illere karşı ödemeli olarak kargolayabilirim. İzmir’deyseniz birlikte montajını da gerçekleştirebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oooo ikiteker dostum

Güzel hediye

Her motosiklet de bulunmasi gereken zimbirti

Benim motorda var yoksa kacirmazdim

Benim elimdende Manuel için ayak dayama, fren ve debriyaj pedal seti var orjinal ihtiyaç fazlası. İhtiyacı olana ücretsiz gönderebilirim. Set metal olan değil fabrikasyon plastik olandır

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ertan Kaya hocam ben alabilirim

alıcı ödemeli gönderirseniz. gaz pedalı yok mu?

Hocam herkese merhabalar bendede rizline in havuz paspasları var temiz orjinale geçtiğim için kenarda kaldı taşımak istemiyorum ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum, bir adet kırmızı r logom var panjur için arkadaşımdan hediye geldi pek yakışmadı kullanamadan kenarda duruyor isteyen olursa onu da verebilirim. Yalnız merak ettiğim bir konu var belki yeri değil 7.5 halojen farlarda hangi ampül var ve nereden bulabilirim herkese iyi forumlar :D

@GodThread panjur r logo alabilirim :)   7.5 ampulleri için halojen olarak osram öneriliyor. Çok güzel aydınlatmaya sahip nightbreaker serisi

@farukal panjurunuz hayırlı olsun , ben ampülleri fabrika çıkışlı olarak hangi marka ampül çıkıyor onu merak ediyorum led ampül takılı çift j alıp halojenlere orjinal ampülleri takmayı düşünuyorum :D bu arada özelden yazarsanız iletişim için

Geri