Park Sensörü Montajı - Eskişehir


brsbykr

Yeni Üye
Katılım
25 Tem 2019
Mesajlar
22
Tepkime puanı
3
İsim
barış
@brsbykr Ben Golf 6 için sadece arka orjinal kendim yapmıştım 2 gün sürdü bayağı sıkıntılı bir süreç oldu benim için ama çalıştı sorunsuz kullandım, 350 tl işçilik yazmış ben olsam randevu alır giderdim çünkü Ender Elektronik fabrika kalitesinde yapıyor, düşünün ön tampon arka tampon vs bir sürü yer sökülecek bir tırnak kırılsa ya aynı hesaba gelir yada trim sesi çıldırtır, 279km gösteriyor haritada ben olsam giderim. Bu arada bende Golf 7.5 var kendi fren yapıyor 12km/s altındaki hızda ayağın frende değilse kendi frenliyor çarpmıyor kesinlikle düşünün bence beni 1,5 yılda en az on kere kurtardı.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@brsbykr aliexpresten ön arka alın bence, daha ucuz ve aynı parçalar, dışardan birine taktırırsınız park sensörü takan biri yapabilir kolayca.

TRY 1,159.58  11% İndirim | OEM PDC Park Pilot Kiti Ön Arka 8K OPS Otomatik Fren Park Sensörü VW Golf 7 için MK7 5QD 919 294 G
https://s.click.aliexpress.com/e/NZhsNRqin

 
sensorun orijinalini aliexpresten alin ankarada Necati usta bu isin ehli ben taktirdim aliexpresten aldigim orijinal kiti 1 bucuk senedir sorunsuz kullaniykrum fabrikasyon montaj yapti Necati usta tavsiyemdir.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Ya bu ender neden bu kadar popüler anlamıyorum. İnsanları soymaktan başka bir iş yapmıyor. Bu kadar burnu havada bir adam görmedim. Küçük dağları ben yarattım havası var adamda. Birde kapısında kuyruk. Valla anlamıyorum. Hocam al AliExpress den manevra frenlemeli pla lı . Zaten adamlar tam set yolluyor. Eksiksiz. Bu işten anlayan eli yatkın herkes yapabilir. En kolay işlerden biri park sensörü. Ama çok sök tak işi var. Biraz zahmetli. 

 
@yusuf oouuvv bunu bilmiyordum kendiminkini 3.0 a yükseltme seti alıp taktırayım demiştim bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Bununla ilgili net bilgiyi kimden öğrenebilirim?

(y)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendiniz  bile yaparsınız hocam,  ben   Park sensörü,   Geri görüş kamerası  montajını kuzenle birlikte yaptım.

 
Ankaraya kadar gidip necati usta veya ali delen var ikisindende fiyat sorun bence 

 
@brsbykr tecrübesi olan arkadaşlar ikna edici tavsiyelerde bulunmuşlar. Benimkidi ise tamamem farklı bi tedbir uyarısı olacak : Adamın biri ormanda ayı ile karşılaşınca hayli hırpaşanmış ve çok korkmuş. Herhangi bir şekilde ayıdan bahis edilse ' ayı mı!!! Ayı çok tehlikeli hayvandır" diyormuş. Sadede gelecek olursam değerli hocam benden önceki araç sahibi arka sensör için çektiği kabloyu bagajdan tavana geçen kablo demetinin geçtiği kauçuk kılıfların tırnaklarını kırmış ve hiç bir tedbir almadan yuvalarına yerleştirmiş. Ben de iç tavan döşemesi ıslanıp leke bırakıyor diye detaylı temizlik yapan firmayı sorguluyorumdum. Anlaşıldıki arka bagajdaki kılıfların sökülürken yıpranması sonucu suyu ordan aldığını fark ettik. Kolay gelsin 

 
Arkadaşlar, değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Aliexpress'ten sipariş edeceğim ürünü. Bir yer buldum yaparız dediler, bir de yüz yüze görüşmeye gideceğim eğer bir sorun çıkarsa Ankara yoluna düşeriz artık :)  

 

Arkadaşlar, değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Aliexpress'ten sipariş edeceğim ürünü. Bir yer buldum yaparız dediler, bir de yüz yüze görüşmeye gideceğim eğer bir sorun çıkarsa Ankara yoluna düşeriz artık :)  
@brsbykr hocam nedir son durum?

 

Geri
Üst Alt