Mesajı gönderdimBana mesaj at ekleyelim
Mesajı gönderdimBana mesaj at ekleyelim
Bana mesaj at ekleyelim
Maalesef jetta da bu da yok vag kablo ile aktif ediliyor kod lazım
Öncesinde yedeklediyseniz olurönceden kodladığımız aracı fabrika ayarlarına döndürmek mümkün mü ? teşekkürler
Daha önceki aracım jettaydı ve lastik set tuşu torpidpda sol üstte tuş vardı basılı tutunca set ediyordu ve ses çıkarıyordu.Maalesef jetta da bu da yok vag kablo ile aktif ediliyor kod lazım
Maalesef yok. öyle bir şey ki set tuşu yok ve hiç bir şekilde ayar yaptırmıyor. Vag kablo ile set menü getiriliyor fakat kodu bulamıyorum kimsede yokDaha önceki aracım jettaydı ve lastik set tuşu torpidpda sol üstte tuş vardı basılı tutunca set ediyordu ve ses çıkarıyordu.
Sizde o tuş yok mu?
evet.Merhabalar , araç motor arıza yaktı bunun nereden kaynaklandığını auto scan dan mı görebiliyoruz

Hayır hocam kodlama ile çözülecek bir durum değil. Mikro şalterin değişmesi gerekiyor. Tek çözümü buMerhaba aracı P konumda terkediniz uyarısını kodlama ile çözebiliyormuyuz ? Bu konu hakkında bilgi arkadaslarin yönlendirmesine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler![]()
Hayır hocam kodlama ile çözülecek bir durum değil. Mikro şalterin değişmesi gerekiyor. Tek çözümü bu
Odiste nasıl kapatılıyor bu sorun yardımcı olabilirmisiniz?Odis ile de o hata kapatilabiliyor ustad
Araca bir zarari olduğu zannetmiyorum