Hocam kablo tavsiyeniz var miMrb Arkadaşlar. umarım yanlış yerde konu açmamışımdır. Golf 7.5 comfortline 2017 aracımız var. yağmur ve far sensörü ilave yapıldı. vcds kodlama hakıında bilgi istiyorum. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Hocam kablo tavsiyeniz var miMrb Arkadaşlar. umarım yanlış yerde konu açmamışımdır. Golf 7.5 comfortline 2017 aracımız var. yağmur ve far sensörü ilave yapıldı. vcds kodlama hakıında bilgi istiyorum. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Hangi sürüm lazım? 23.3 var eğer olursaMerhaba herkese. Vcds programı cd ile geliyor Çin’den. Bilgisayarımda cd girişi yok. Dolayısıyla bu programı bir şekilde flash belleğe yükleyebilmem gerekli. Ve ya internette bunun yükleme dosyası var mıdır acaba?
Evet hocam 23.3 lazım banaHangi sürüm lazım? 23.3 var eğer olursa
VCDS de sfd kilidi etkilimi bilmiyorum ama obd eleven'da böyle bir seçenek mevcut. İşe yarıyor mu yaramıyor mu emin değilim!Ufak bir araştırma sonucu yeni model araçlarda Sfd kilidi diye birşey olduğunu, Bu kilit araçta varsa Vcds nin boşa alınan bir ürün olacağı, çok kısıtlı şeyler yapılabildiğini,fakat obd eleven cihazı’nın bu sfd kilidini açabildiğini öğrendim.
Örneğin benim araç 2019 model ve sarı sitede bir satıcıyla görüştüğümde bana benim aracımda sfd kilidi olabileceğini ve kilit varsa da boşa alacağımı söyledi samimice.
Bu durumda tek çözüm obd eleven cihazı mıdır acaba?
Hocam mesaj atar mısınızEvet hocam 23.3 lazım bana
Vag grup Obdeleven la resmi ortak. Bu yüzden kendi cihazını kullananlara ayrıcalık tanıyor tabiki.Ufak bir araştırma sonucu yeni model araçlarda Sfd kilidi diye birşey olduğunu, Bu kilit araçta varsa Vcds nin boşa alınan bir ürün olacağı, çok kısıtlı şeyler yapılabildiğini,fakat obd eleven cihazı’nın bu sfd kilidini açabildiğini öğrendim.
Örneğin benim araç 2019 model ve sarı sitede bir satıcıyla görüştüğümde bana benim aracımda sfd kilidi olabileceğini ve kilit varsa da boşa alacağımı söyledi samimice.
Bu durumda tek çözüm obd eleven cihazı mıdır acaba?
Evet hocam 23.3 lazım bana
Mesaj atmaya çalıştım fakat yeni üye olduğunuz için sanırım sizinle dm başlatamadım hocamHocam mesaj atar mısınız
Link için teşekkür ederim hocam. Birden fazla dosya var. Tam anlayamadım. Hangi dosyayı yüklemem gerekli. Yanlış yapmayayım.[/URL]
Adrese girip ihtiyacınız olanı indirip kurabilirsiniz..
Evet maalesef öyle bir durum var. İsterseniz farklı bir iletişim kanalından ulaşabilirimMesaj atmaya çalıştım fakat yeni üye olduğunuz için sanırım sizinle dm başlatamadım hocam
Link için teşekkür ederim hocam. Birden fazla dosya var. Tam anlayamadım. Hangi dosyayı yüklemem gerekli. Yanlış yapmayayım.