Güncel Bakım Masrafları

Geçen ay periyodik bakım için 2016 model aracımı yetkili servise götürdüm. Buji ve Fren hidroliğinin zamanı geldiği için onları da dahil ettik 18.290 TL tuttu.

Servis dışında satılan VW AG logolu ürünlerin orjinal olduğuna inanan arkadaşlar bana özelden yazsın çok komik fiyatlara aynı ürünleri temin eden tanıdık usta var, boşuna pahalıya almasınlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-09-05 at 15.05.52.png
    Screenshot 2025-09-05 at 15.05.52.png
    312 KB · Görüntüleme: 33
2023 1.0 etsi 2. bakımı
Yetkili servis 16 bin tl fiyat verdi.
Salı günü gidip yaptıracağım.
Başta fren hidroliği ve cam suyu ile birlikte 20 bin lira dediler, onları çıkarttırdım.
Bu bakımını böyle yapalım seneye düşüneceğiz dışarda yağ değişimi işini...

Benim de bujileri değiştirmem gerekiyor, 30 bin km oldu artık. İstanbul’un yabancısıyım da İstanbul da bildiğiniz iyi bir yer var mı acaba? En kötü Maslak’a gidip Bosch da yaptırmayı düşünüyorum.

Benim de bujileri değiştirmem gerekiyor, 30 bin km oldu artık. İstanbul’un yabancısıyım da İstanbul da bildiğiniz iyi bir yer var mı acaba? En kötü Maslak’a gidip Bosch da yaptırmayı düşünüyorum.
Reset Garaja gdidin.

Çoğu kullanıcı bujilerini zamanında değiştirdiğinde ter temiz çıktığını söylüyor. Bu hafta için ben de 60k bakımı yapacağım ne önerirwşniz bir bakım daha ötelemeye gerek var mı

Çoğu kullanıcı bujilerini zamanında değiştirdiğinde ter temiz çıktığını söylüyor. Bu hafta için ben de 60k bakımı yapacağım ne önerirwşniz bir bakım daha ötelemeye gerek var mı
60 binde ilk değişim değil anladığım kadarıyla 30 binde değişti?? En azından 45 bin yapın derim. Eğer devamlı kısa mesafe kullanıyorsanız değiştirebilirsiniz

Geri