Size yakın olarakGolf 2024 1.5 tsi imp 1. Yıl bakım fiyatı 12.600 aldım Kütahya’dan kaç paraya yaptırmalıyım daha uygun bir yer bilgisi olan var mı ?
1000 mi![]()
Lafın gelişi 1000,2000 dedim sonuçta bende biliyorum güncel rakamları ama şahsen 3-4 milyonluk arabayı sanayide ne olduğu belli olmayan ürün ve hizmetlere kurban edecek kadar da zengin değilim. Tamamen tercih meselesi.1000 mi![]()
Hocam neredeyse yarı yarıya kadar fark eden bir konuyu 1000 diyerek küçültüyorsunuz aracın değerine gelince de 3-4 milyon diyerek abartıyorsunuz biraz ifrat-tefrit var heraldeLafın gelişi 1000,2000 dedim sonuçta bende biliyorum güncel rakamları ama şahsen 3-4 milyonluk arabayı sanayide ne olduğu belli olmayan ürün ve hizmetlere kurban edecek kadar da zengin değilim. Tamamen tercih meselesi.
Selamlar.
bir sonraki bakımda değişecekmişhava filtresi ve polen filtresi değişmedi mi?
Golf 8 ve golf 8.5 life'da tek motor seçeneği var zaten.Girilen bilgilerde insanlar golf 8 life, golf 8.5 life, style vs yazıp geçmiş.
Hocam neredeyse yarı yarıya kadar fark eden bir konuyu 1000 diyerek küçültüyorsunuz aracın değerine gelince de 3-4 milyon diyerek abartıyorsunuz biraz ifrat-tefrit var heralde
Selamlar
Evet 1000,2000 olarak biraz küçültmüşüm ama yeni kasa Tiguan R-Line 3-4 milyon arası. Hoş sattığım Mk7 Golf 'üde sürekli yetkili servise götürürdüm, bu tamamen kişisel tercih meselesi.Hocam neredeyse yarı yarıya kadar fark eden bir konuyu 1000 diyerek küçültüyorsunuz aracın değerine gelince de 3-4 milyon diyerek abartıyorsunuz biraz ifrat-tefrit var heralde
Selamlar
2.500-3.000 tl.den aşşağı değildir, aracın yaşına göre bu fiyat üzerimde. %30 Zubizu indirimi uygulanır.Bi-xenon farı olup da, far ayarı yaptıran oldu mu? kaç lira?