Güncel Bakım Masrafları

Golf 2024 1.5 tsi imp 1. Yıl bakım fiyatı 12.600 aldım Kütahya’dan kaç paraya yaptırmalıyım daha uygun bir yer bilgisi olan var mı ?

Golf 2024 1.5 tsi imp 1. Yıl bakım fiyatı 12.600 aldım Kütahya’dan kaç paraya yaptırmalıyım daha uygun bir yer bilgisi olan var mı ?
Size yakın olarak

Uşak demoto
Eskisehir asil e bir sorun

Gecen ay 10.600 idi ilk bakımlar genelde golf 8,5 lar için.

Sonuç olarak mecbur verilecek bu ilk bakım parası. 2 yıllık legal garantiniz devam ediyor çünkü

ilk bakımda Yağ+ yağ filtresi için aldıkları paraya bak.

Mecburen haram edeceksiniz!

Aykan gebzeden ilk bakım paketini 12600 liraya yaptırdım.

Küçük dokunuş olarak aracımı yıkamışlar paspaslarını da yıkamışlar bir de koku sıkmışlar bu kadar 🤣

adsfada.png

Son düzenleme:
Lafın gelişi 1000,2000 dedim sonuçta bende biliyorum güncel rakamları ama şahsen 3-4 milyonluk arabayı sanayide ne olduğu belli olmayan ürün ve hizmetlere kurban edecek kadar da zengin değilim. Tamamen tercih meselesi.
Selamlar.
Hocam neredeyse yarı yarıya kadar fark eden bir konuyu 1000 diyerek küçültüyorsunuz aracın değerine gelince de 3-4 milyon diyerek abartıyorsunuz biraz ifrat-tefrit var heralde :)
Selamlar

1.0TSI 115hp motor bakımlarına bakayım bir örnek bulayım dedim de.

Girilen bilgilerde insanlar golf 8 life, golf 8.5 life, style vs yazıp geçmiş.

Araçlar 1.0 mı 1.5 mi bilgisini versek çok iyi olur.

Haddim olmayarak böyle bir tavsiyede bulunayım.

Son zamanlarda örnek 1.0TSI 115hp bakımı yaptıran varsa o da çok bilgilendirici olur.

Golf 8.5 olarak 1.0 motor yok .golf 8 olarak bakım yapanlar motor seçeneğini belirtebilir tabi.

Hocam neredeyse yarı yarıya kadar fark eden bir konuyu 1000 diyerek küçültüyorsunuz aracın değerine gelince de 3-4 milyon diyerek abartıyorsunuz biraz ifrat-tefrit var heralde :)
Selamlar
Selamlar
Evet 1000,2000 olarak biraz küçültmüşüm ama yeni kasa Tiguan R-Line 3-4 milyon arası. Hoş sattığım Mk7 Golf 'üde sürekli yetkili servise götürürdüm, bu tamamen kişisel tercih meselesi.
Selamlar.

Geri