Güncel Bakım Masrafları

Dostlar selam,

Ankara'da yağımızı kendimiz götürüp bakım yaptırabildiğimiz bir yetkili servis var mı? Liqui moly yağı alıp gitmek istiyorum.
Yağı almadan 2CR ye git, onlarda Liqui Molly kullanıyordu. YT de videoları var zaten. Yetkili değil ama iyidir. Yetkililer yağ almaz elden.

Yağı almadan 2CR ye git, onlarda Liqui Molly kullanıyordu. YT de videoları var zaten. Yetkili değil ama iyidir. Yetkililer yağ almaz elden.
Zaman zaman burada dışarıdan yağ götürüp bakım yapılan servisler paylaşılıyordu, o sebeple yazmıştım aslında. Normalde de yıllardır dışarıda liqui moly yağ ile bakım yapıyorum. Buji ve fren hidrolik bakımı için servise girmişken yağımı da götürüp bakımı yaptırayım dedim

Arkadaşlar kusura bakmayın da arabalara milyonlarca para verirken 1000,2000 tl nin cimriliğini yapıp saçma sapan yerlerde saçma sapan ürünler ile kăra geçilmiyor, tam tersi farkında olmadan araca zarar veriliyor. Milyonlarca saçma sapan verginin verildiği yerde bu cimrilik anlamsız değil mi?

Arkadaşlar kusura bakmayın da arabalara milyonlarca para verirken 1000,2000 tl nin cimriliğini yapıp saçma sapan yerlerde saçma sapan ürünler ile kăra geçilmiyor, tam tersi farkında olmadan araca zarar veriliyor. Milyonlarca saçma sapan verginin verildiği yerde bu cimrilik anlamsız değil mi?
Dışarda bakım yapılacaksa cidden orjinal üreticilerin parçaları kullanılmıyorsa onu yetkili servisle kıyaslamak saçma olur. Hatta bazı özeller abi orjinal kullandık markası ne diye soruyorsun orjinal işte abi diyor . 😁

Özel servislerde genel olarak bir güven eksikliği oluyor ama bazı yerlerde var cidden yetkiliden daha iyi.

Arkadaşlar sanayide mutlaka bir ahbabınız, tanıdığınız olsun. Klasik yağ filtre bakımı için binlerce lira para vermeyin. Filtre ve yağınızı alın sanayide arkadaşınıza cüzzi miktarda işçilik ücreti vererek değiştirin. Buradan cebinize kalan parayla ağır bakımı sanayide değil de yetkili serviste yaptırırsınız.

• Beğen
Tepkiler: SCC

Hocam dediğiniz gibi 1000-2000 TL fiyat farkı olsa haklısınız fakat aradaki fark 2 kat 3 kat oluyor. Çok basit işlemler olan yağ ve filtre bakımı için yetkili servislerin beyin ameliyatı yapar gibi işçilik ücreti yansıtmasının cimrilikle bir alâkası olamaz. Buna cimrilik değil olsa olsa söğüşleme denir.

Hocam dediğiniz gibi 1000-2000 TL fiyat farkı olsa haklısınız fakat aradaki fark 2 kat 3 kat oluyor. Çok basit işlemler olan yağ ve filtre bakımı için yetkili servislerin beyin ameliyatı yapar gibi işçilik ücreti yansıtmasının cimrilikle bir alâkası olamaz. Buna cimrilik değil olsa olsa söğüşleme denir.
Bir önceki sayfada @calik ın yaptığı bakımın aynısını 5000 liraya bitiririm ben (iscilik dahil)

Mann filtreler (hava / polen / yağ/ yakıt)
Motul 5 litre x-clean +

Yani arada 9 bin lira fark oluyor.

*Esas can alıcı kısıma * gelelim

Vw doguş yarın bana sms atıp

Sayın vw müsterimiz!

Mann filtreler + motul yağ ile 5 bine yapacağınız bakımın aynısını size özel kampanya ile bizde 5 bin e yapıyoruz. deseler ???

Ben yine yetkiliye gitmemki !?!?

Benim onlara aracımı emanet etmem icin
Bedava ya yapmaları lazım (gerçi yine aklım kalır) araç başında olmam lazım

Gerisi kurtarmaz

2017 manuel karadüzen TDİ golf

Bir önceki sayfada @calik ın yaptığı bakımın aynısını 5000 liraya bitiririm ben (iscilik dahil)

Mann filtreler (hava / polen / yağ/ yakıt)
Motul 5 litre x-clean +

Yani arada 9 bin lira fark oluyor.

*Esas can alıcı kısıma * gelelim

Vw doguş yarın bana sms atıp

Sayın vw müsterimiz!

Mann filtreler + motul yağ ile 5 bine yapacağınız bakımın aynısını size özel kampanya ile bizde 5 bin e yapıyoruz. deseler ???

Ben yine yetkiliye gitmemki !?!?

Benim onlara aracımı emanet etmem icin
Bedava ya yapmaları lazım (gerçi yine aklım kalır) araç başında olmam lazım

Gerisi kurtarmaz

2017 manuel karadüzen TDİ golf
İşçilik ne kadara oldu acaba?

İşçilik ne kadara oldu acaba?

Sanayi aleminde
3 lü filtre + yağ degisimi isciligi 1500
4 lü filtre + yağ degisimi isligi 2000

Ben hava + polen + yakıt filtrelerini kendim degistirip

Motul yağımı + yağ filtresini ustamın eline verip 600 lira atıyorum. bu nedenle işcilik ucuza geliyor

1000 mi 😂

Geri