Güncel Bakım Masrafları

45 bin bakım için fiyat aldım, fren hidroliği ve cam suyunu iptal ettim. %20 iskonto uygulanmış bakım fiyatı 9442 TL.

Bir önceki bakımın 27 binde olmasından dolayı 42 binde bakıma sokacağım mecbur, iyi niyet için bu bakımıda serviste yaparım sonrası dışarısı muhtemelen.
WhatsApp Image 2025-09-25 at 08.20.43.jpeg
Fren hidroliği için ne kadar istiyorlardı? 3k-4k var mı?

Çok hatırlamıyorum ama 2000 gibi bir rakamdı sanki.
Fren hidroliği değişimini dışarda yaptırmaya kalksanız; makine ile değişim yapmazlar, o özel makine dışarda bulunmaz, eski usül frene bas-çek şeklinde yapılır, aracın her yeri yağ içinde kalır, düzgün yapamazlarsa (çünkü makinesiz yapacaklar) fren sistemi hava yapar, dışarda da maliyet benzer fiyatlara gelecektir,

Fren hidroliği önemli konudur, yetkili serviste de yapılacak indirimle uyguna gelmektedir.

Arkadaşıma ait 2023 model polo 1.0 tsi life donanımlı aracı ile 2. Bakımı yaptırmış 23 Bin Tl tutmuş bu fiyatlar gerçek mi??? Bana çok aşırı fazla geldi. Bu fiyatları duyunca bana kısmet olur mu bilmem ama elektrikli araba daha çok cezbediyor beni...

Yakın zamanda sunroof temizliği yaptıran var mı serviste? 900 950 tl gibi bir rakam söylediler telefonda ama 2 sene önce 1000 liraya falan yaptırmıştım diye hatırlıyorum. Yapılan işlem mi değişti acaba

Arkadaşıma ait 2023 model polo 1.0 tsi life donanımlı aracı ile 2. Bakımı yaptırmış 23 Bin Tl tutmuş bu fiyatlar gerçek mi??? Bana çok aşırı fazla geldi. Bu fiyatları duyunca bana kısmet olur mu bilmem ama elektrikli araba daha çok cezbediyor beni...
23 ilk defa duydum. Max 16-17 gibi 2. bakım fiyatları diye biliyorum. Arkadaşınızda fren hidroliği mi değişmişler?

Sanırım değişti dedi ama bana bu rakamlar çok fazla geliyor...
Antalya mı yetkili servise gitti arkadaşınız? Fren hidroliği için ilk değişim için 3. yılda değişmesini savunuyorum hala. Bazı yetkili servisler birden bire 2. bakımda değişmeye başladı. Tabi istemiyorum deyince listeden çıkarıyorlar.

Araba fiyatları artıyorken (%90 ötv %100 ötv falan)

Yetkili servis fiyatları aracın kendi piyasa degerine göre fiyatlanır.

Yarın life golf 3 milyon olsun bakım 40 bin olur

4 milyon olunca 60 bin olur

İtiraz etmemek lazım

3 milyonluk eşşeğe 30-40 bin semer parası çok normal!

sgk/ memur Ocakta %10 zam alırsınız allah bereket versin

Antalya mı yetkili servise gitti arkadaşınız? Fren hidroliği için ilk değişim için 3. yılda değişmesini savunuyorum hala. Bazı yetkili servisler birden bire 2. bakımda değişmeye başladı. Tabi istemiyorum deyince listeden çıkarıyorlar.
İstanbul'da yaşıyor orada gitti. Eğer fatura paylaşırsa buradan paylaşacağım.

Dün 4. yıl bakımı yaptırdım Doğuş oto kartalda.
Periyodik olarak 2. bakımı gelmişti fren hidroliğinin. (2 Bakımda 1) ilkini de yaptırmamıştım.
Temsilci arkadaşa söyledim, ölçüm yapılsın yapılmadan direk değiştirmeyin.
Ölçüm sonucu iyi çıktı ve fren hidroliğim değişmedi.
muhakkak ölçüm isteyin. yoksa kontrol edilmeden direk değiştiriyorlar.

Dün 4. yıl bakımı yaptırdım Doğuş oto kartalda.
Periyodik olarak 2. bakımı gelmişti fren hidroliğinin. (2 Bakımda 1) ilkini de yaptırmamıştım.
Temsilci arkadaşa söyledim, ölçüm yapılsın yapılmadan direk değiştirmeyin.
Ölçüm sonucu iyi çıktı ve fren hidroliğim değişmedi.
muhakkak ölçüm isteyin. yoksa kontrol edilmeden direk değiştiriyorlar.
4. bakım yaptırmış oldunuz. Bu zamana kadar hiç mi değişmedi? Km si kaçtı aracın?

02.08.2025 Tarihinde Kasımpaşa - Uzay Oto'ya 15 bin bakıma götürdüm. Fiyat bilgileri ekte. Ciddi paralar gerçekten. :/

Ekli dosyalar

• IMG_9559.jpg
    IMG_9559.jpg
    32.1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9560.jpg
    IMG_9560.jpg
    49.4 KB · Görüntüleme: 43

Geri