- İsim
- ilker
- Araç
- Passat Variant 1.5 Tsi Elegance
Kusura bakmayın, 9400' ü duyunca algılarım şaştı birazİlker hocam üstteki izmitli arkadaşa sormuştum ama yine de teşekkür ederim.![]()
![]()

Kusura bakmayın, 9400' ü duyunca algılarım şaştı birazİlker hocam üstteki izmitli arkadaşa sormuştum ama yine de teşekkür ederim.![]()
![]()
M&R oto. Detay istersen yardımcı olurumMerhaba hocam, hangi firma ?
Fren hidroliği için ne kadar istiyorlardı? 3k-4k var mı?
Çok hatırlamıyorum ama 2000 gibi bir rakamdı sanki.Fren hidroliği için ne kadar istiyorlardı? 3k-4k var mı?
Fren hidroliği değişimini dışarda yaptırmaya kalksanız; makine ile değişim yapmazlar, o özel makine dışarda bulunmaz, eski usül frene bas-çek şeklinde yapılır, aracın her yeri yağ içinde kalır, düzgün yapamazlarsa (çünkü makinesiz yapacaklar) fren sistemi hava yapar, dışarda da maliyet benzer fiyatlara gelecektir,Çok hatırlamıyorum ama 2000 gibi bir rakamdı sanki.
23 ilk defa duydum. Max 16-17 gibi 2. bakım fiyatları diye biliyorum. Arkadaşınızda fren hidroliği mi değişmişler?Arkadaşıma ait 2023 model polo 1.0 tsi life donanımlı aracı ile 2. Bakımı yaptırmış 23 Bin Tl tutmuş bu fiyatlar gerçek mi??? Bana çok aşırı fazla geldi. Bu fiyatları duyunca bana kısmet olur mu bilmem ama elektrikli araba daha çok cezbediyor beni...
Sanırım değişti dedi ama bana bu rakamlar çok fazla geliyor...23 ilk defa duydum. Max 16-17 gibi 2. bakım fiyatları diye biliyorum. Arkadaşınızda fren hidroliği mi değişmişler?
Antalya mı yetkili servise gitti arkadaşınız? Fren hidroliği için ilk değişim için 3. yılda değişmesini savunuyorum hala. Bazı yetkili servisler birden bire 2. bakımda değişmeye başladı. Tabi istemiyorum deyince listeden çıkarıyorlar.Sanırım değişti dedi ama bana bu rakamlar çok fazla geliyor...
İstanbul'da yaşıyor orada gitti. Eğer fatura paylaşırsa buradan paylaşacağım.Antalya mı yetkili servise gitti arkadaşınız? Fren hidroliği için ilk değişim için 3. yılda değişmesini savunuyorum hala. Bazı yetkili servisler birden bire 2. bakımda değişmeye başladı. Tabi istemiyorum deyince listeden çıkarıyorlar.
4. bakım yaptırmış oldunuz. Bu zamana kadar hiç mi değişmedi? Km si kaçtı aracın?Dün 4. yıl bakımı yaptırdım Doğuş oto kartalda.
Periyodik olarak 2. bakımı gelmişti fren hidroliğinin. (2 Bakımda 1) ilkini de yaptırmamıştım.
Temsilci arkadaşa söyledim, ölçüm yapılsın yapılmadan direk değiştirmeyin.
Ölçüm sonucu iyi çıktı ve fren hidroliğim değişmedi.
muhakkak ölçüm isteyin. yoksa kontrol edilmeden direk değiştiriyorlar.