Golf 1.5etsi 30 bakım Yetkili Servis :17.700 indirimli fiyatı
İçerisinde fren hidroliği var mı yok mu? Bazı yetkili servisler nedense onu da ekliyorda.Golf 1.5etsi 30 bakım Yetkili Servis :17.700 indirimli fiyatı
yok hocam özel tabiki.bu fiyatlara yetkili olmaz.bu yetkili servis mi hocam?
fren hidroliği var içindeİçerisinde fren hidroliği var mı yok mu? Bazı yetkili servisler nedense onu da ekliyorda.
Reset Garaja gdidin.Benim de bujileri değiştirmem gerekiyor, 30 bin km oldu artık. İstanbul’un yabancısıyım da İstanbul da bildiğiniz iyi bir yer var mı acaba? En kötü Maslak’a gidip Bosch da yaptırmayı düşünüyorum.
30 binde niye değişim?Benim de bujileri değiştirmem gerekiyor, 30 bin km oldu artık. İstanbul’un yabancısıyım da İstanbul da bildiğiniz iyi bir yer var mı acaba? En kötü Maslak’a gidip Bosch da yaptırmayı düşünüyorum.
60 binde ilk değişim değil anladığım kadarıyla 30 binde değişti?? En azından 45 bin yapın derim. Eğer devamlı kısa mesafe kullanıyorsanız değiştirebilirsinizÇoğu kullanıcı bujilerini zamanında değiştirdiğinde ter temiz çıktığını söylüyor. Bu hafta için ben de 60k bakımı yapacağım ne önerirwşniz bir bakım daha ötelemeye gerek var mı