- İsim
- Burak
- Araç
- Golf 8.5 Impression
İyi olur, insanlar basit gibi görünen ama hayati önemi olan yağ filtresinin, Şayet filtre sahte ise nelere sebeb olabileceğini anlamış olur.
İyi olur, insanlar basit gibi görünen ama hayati önemi olan yağ filtresinin, Şayet filtre sahte ise nelere sebeb olabileceğini anlamış olur.
Araç nedir sizin ?
Araç nedir sizin ?
Fren hidrolik değişimi olmazsa 22 bin TL gibi ücret yapıyor sanırım.
Arabanızda direksiyon hidroliği diye bir sıvı yoktur, Eski araçlarda hidrolik direksiyon vardı,Silecekler, cam suyu, fren ve direksiyon hidroliklerini de ekleyince 29 oldu demek ki. İnsan gel gel fiyatı 22 der telefonda yekten 29 demeleri ilginç.![]()
Direksiyona mudahele edebilen sistemler elektrikli oluyor doğru biliyorum değil mi?Arabanızda direksiyon hidroliği diye bir sıvı yoktur, Eski araçlarda hidrolik direksiyon vardı,
Aracınızın direksiyonu elektrikli’dir, yani değişecek herhangi bir sıvı yoktur.
Benim araçta öyle hocam 2025'te geçtiler o sisteme. Henüz daha hackleyip frenime basan olmadı çok şükürDireksiyona mudahele edebilen sistemler elektrikli oluyor doğru biliyorum değil mi?
Yakında frenler de elektrikli olur. Hatta gördüm geçen Instagram'da, bı marka deniyormuş. Millet de acaba hacklenir mi diye tartışıyorduEn direksiyon da hacklenir o zaman yıllardır var. Bizim Türk halkı bi acayip
Yeni teslalar öyle mi geliyormuş bilmiyordum vallaBenim araçta öyle hocam 2025'te geçtiler o sisteme. Henüz daha hackleyip frenime basan olmadı çok şükür![]()
Gaz pedalı bile elektrikli (drive by wire)Direksiyona mudahele edebilen sistemler elektrikli oluyor doğru biliyorum değil mi?
Yakında frenler de elektrikli olur. Hatta gördüm geçen Instagram'da, bı marka deniyormuş. Millet de acaba hacklenir mi diye tartışıyorduEn direksiyon da hacklenir o zaman yıllardır var. Bizim Türk halkı bi acayip
Eski aracım, direksiyon hidroliği patlamıştı. 1 hafta Toros gibi gezmiştim çok kötüydüRenault Toros ,Brodway kullanan varsa geçmişte kremayer denen kütük gibi insana pazu yaptıran bir direksiyon tipi vardı.
Sonrada palio da hidrolik direksiyon gördüm.Araba tanıtımında hidrolik direksiyon belirtilirdi.
Benim ilk aracım olan 2002 model Corsa c de elektrikli direksiyon vardı. Pamuk gibiydi direksiyonu. Tırnağının ucuyla çok rahat çeviriyordun.Renault Toros ,Brodway kullanan varsa geçmişte kremayer denen kütük gibi insana pazu yaptıran bir direksiyon tipi vardı.
Sonrada palio da hidrolik direksiyon gördüm.Araba tanıtımında hidrolik direksiyon belirtilirdi.