Silecekler, cam suyu, fren ve direksiyon hidroliklerini de ekleyince 29 oldu demek ki. İnsan gel gel fiyatı 22 der telefonda yekten 29 demeleri ilginç.![]()
Hocam insanlar, dişinden tırnağından arttırıp aldığı araçta olur da sorun çıkarsa garantili aracımda cebimden para çıkmasın diye servise götürüyorlar. Çünkü bu yeni araçlarda bir sorun çıkarsa cepten çıkan para arabanın neredeyse 10 da 1 i fiyatı KORKUNÇ....
Ben de mesela aracın garantisi bitmiş 5-10-15 yaşındaki aracını servise götürmesine karşıyımdır.
Eğer güven sorunu yaşayan varsa Ankara'da ise söylesin bana, en iyi parçaları, en iyi işçiliğe, en iyi esnaflığa sahip dükkanları önüne sereyim (ki bu forumdan da birkaç arkadaşı tavsiye ettiğim yerlere yönlendirdim)
Servisin karlı olduğu durum sayısı da 1 elin parmağını geçmiyor. Benim gözlemlememe göre
-Buji satın almak ve ek olarak istenirse değişimini yapmak. ( değişimi çok çok kolay bu arada kendiniz alın ve takın)
-Fren hidrolik değişimi yaptırmak
-Karter tapası ve pulu almak
Bu 3 ü dışında servise gitmek mantıksız kalıyor.
Hocam yukarıda nazikçe uyarmışlar. Siz hala söylediğinizi devam ettiriyorsunuz. Yazacak çok şey var ama ayıptır. Kendi küçük dünyanıza sığdırmayın bütün insanları. Herkesin bildiği kendine göre doğru kendi tercihi. Üslup..Konu 2. Bakım / 30.000 km bakımının 29 bin lira olması
Milyonluk Araç garantideyken bu paralardan kacmak falan ? Yazmışsınız
Garantimi kalmış hocam 2. Bakımda / 30.000 km de
2 yıl bitti işte
Kaldıki bende aracımı sıfır aldıgımda ilk 15.000 km bakımı icin zorunlu HIYAR lık statüsünde yetkili servise gittim. (Hıyar +1)
Tabiki 2 yıllık legal garantide mecbur yetkiliye gidilmeli
2 yıldan sonrası gönüllü enayiliğe girer.
Arabam bozulurmu korkusyla bir arabaya binenler sayesinde yetkili servisler bırak 29 bini 59 binde isterler
Korkarak arabaya binen niye alman arabası alır o da ayrı konu ......git italyan fransız çinli al korkun boşa çıkmasın
Son olarak bakımlara yetkili servise gidince her türlü extra arızayı bedavaya mı yapıyorlar ?
29 bini vermeyecigin yetkili servise gitmeyecegin %500Hocam yukarıda nazikçe uyarmışlar. Siz hala söylediğinizi devam ettiriyorsunuz. Yazacak çok şey var ama ayıptır. Kendi küçük dünyanıza sığdırmayın bütün insanları. Herkesin bildiği kendine göre doğru kendi tercihi. Üslup..
Gideceğim demedim zaten niye dolandırayım lafı. Forum burası bilgi paylaşımı yapıyorum. Yetkili servis fiyatıyla derdin varsa onlara salla, millete değil.29 bini vermeyecigin yetkili servise gitmeyecegin %500
Lafı dolandırıyorsun.
Yetkili servislerin milleti hıyar yerine koyması ayıp değil
Biz yazınca faullü üslub
Madem kendine göre büyük bir dünyan var. 29 binlik bakım fiyatına itiraz etmeyeceksin. Büyük/xLarge bir adam gibi şaaak sayacaksın parayı faturayı ekleyeceksin. Keder paylaşımlarına gerek yok.