Golf 8.5 Yıllık Bakım

Silecekler, cam suyu, fren ve direksiyon hidroliklerini de ekleyince 29 oldu demek ki. İnsan gel gel fiyatı 22 der telefonda yekten 29 demeleri ilginç. :)

Silecekler, cam suyu, fren ve direksiyon hidroliklerini de ekleyince 29 oldu demek ki. İnsan gel gel fiyatı 22 der telefonda yekten 29 demeleri ilginç. :)

Yanlış bilgi vermişler muhtemelen…

Hocam insanlar, dişinden tırnağından arttırıp aldığı araçta olur da sorun çıkarsa garantili aracımda cebimden para çıkmasın diye servise götürüyorlar. Çünkü bu yeni araçlarda bir sorun çıkarsa cepten çıkan para arabanın neredeyse 10 da 1 i fiyatı KORKUNÇ....

Ben de mesela aracın garantisi bitmiş 5-10-15 yaşındaki aracını servise götürmesine karşıyımdır.

Eğer güven sorunu yaşayan varsa Ankara'da ise söylesin bana, en iyi parçaları, en iyi işçiliğe, en iyi esnaflığa sahip dükkanları önüne sereyim (ki bu forumdan da birkaç arkadaşı tavsiye ettiğim yerlere yönlendirdim)

Servisin karlı olduğu durum sayısı da 1 elin parmağını geçmiyor. Benim gözlemlememe göre
-Buji satın almak ve ek olarak istenirse değişimini yapmak. ( değişimi çok çok kolay bu arada kendiniz alın ve takın)
-Fren hidrolik değişimi yaptırmak
-Karter tapası ve pulu almak

Bu 3 ü dışında servise gitmek mantıksız kalıyor.

Konu 2. Bakım / 30.000 km bakımının 29 bin lira olması

Milyonluk Araç garantideyken bu paralardan kacmak falan ? Yazmışsınız

Garantimi kalmış hocam 2. Bakımda / 30.000 km de

2 yıl bitti işte

Kaldıki bende aracımı sıfır aldıgımda ilk 15.000 km bakımı icin zorunlu HIYAR lık statüsünde yetkili servise gittim. (Hıyar +1)

Tabiki 2 yıllık legal garantide mecbur yetkiliye gidilmeli

2 yıldan sonrası gönüllü enayiliğe girer.

Arabam bozulurmu korkusyla bir arabaya binenler sayesinde yetkili servisler bırak 29 bini 59 binde isterler

Korkarak arabaya binen niye alman arabası alır o da ayrı konu ......git italyan fransız çinli al korkun boşa çıkmasın

Son olarak bakımlara yetkili servise gidince her türlü extra arızayı bedavaya mı yapıyorlar ?

Konu 2. Bakım / 30.000 km bakımının 29 bin lira olması

Milyonluk Araç garantideyken bu paralardan kacmak falan ? Yazmışsınız

Garantimi kalmış hocam 2. Bakımda / 30.000 km de

2 yıl bitti işte

Kaldıki bende aracımı sıfır aldıgımda ilk 15.000 km bakımı icin zorunlu HIYAR lık statüsünde yetkili servise gittim. (Hıyar +1)

Tabiki 2 yıllık legal garantide mecbur yetkiliye gidilmeli

2 yıldan sonrası gönüllü enayiliğe girer.

Arabam bozulurmu korkusyla bir arabaya binenler sayesinde yetkili servisler bırak 29 bini 59 binde isterler

Korkarak arabaya binen niye alman arabası alır o da ayrı konu ......git italyan fransız çinli al korkun boşa çıkmasın

Son olarak bakımlara yetkili servise gidince her türlü extra arızayı bedavaya mı yapıyorlar ?
Hocam yukarıda nazikçe uyarmışlar. Siz hala söylediğinizi devam ettiriyorsunuz. Yazacak çok şey var ama ayıptır. Kendi küçük dünyanıza sığdırmayın bütün insanları. Herkesin bildiği kendine göre doğru kendi tercihi. Üslup..

Daha önce 7.5 tdı dsg sahibi yakınım için ekran buzzer hata konusu açmıştım.
Bu yakınım bayramdan birkaç gün önce 91k daki arabasının triger değişim işlemini bizim bu kasabadaki en ünlü özel servisinde yaptırdı.
Araba daha ertesi gün soğutma sıvısı eksik uyarısı vermiş.Ustayı aramış ve su ekle demiş.Bizim şahısta normal Çeşme suyu eklemiş ,bayramda görüşünce bir bakalım dedim ve ağzına kadar dolu taşacak neredeyse kaptan.
Triger için 31000 tl para almış sözde tanığı servis ne yapıldığı belli değil.
Velhasıl serviste iteliyor sanayide iteliyor ülkede çoğu kimse iteleme derdinde.Nasıl bir dönemdeysek artık işini düzgün yapan halkını alana hasretiz.
Benim araba 1,2 68000 km de 10 yıllık. Hiç Triger falan uğraşılmaz.

Hocam yukarıda nazikçe uyarmışlar. Siz hala söylediğinizi devam ettiriyorsunuz. Yazacak çok şey var ama ayıptır. Kendi küçük dünyanıza sığdırmayın bütün insanları. Herkesin bildiği kendine göre doğru kendi tercihi. Üslup..
29 bini vermeyecigin yetkili servise gitmeyecegin %500

Lafı dolandırıyorsun.

Yetkili servislerin milleti hıyar yerine koyması ayıp değil

Biz yazınca faullü üslub

Madem kendine göre büyük bir dünyan var. 29 binlik bakım fiyatına itiraz etmeyeceksin. Büyük/xLarge bir adam gibi şaaak sayacaksın parayı faturayı ekleyeceksin. Keder paylaşımlarına gerek yok.

Geri