bayrama girmeden birkaç gün önce yaşadım bu durumu, adım adım ilerlediklerini söylediler. servise gittiğimde aracın içinden çıkan yakıt bidonlara doldurulmuş kenarda duruyordu. bu tür durumlarda şahitli numune alınması gerekiyormuş (en azından kamyon gibi büyük araçların sürecinde öyleymiş). bayi bu şekilde zaten yol almıyormuş, ben de tabi depo sökülecek vs deyince olur verdim. e bu yakıtı alıp tahlile yollasam bile ilk sorulacak soru bidondaki yakıtın bizden alındığı ne malum diyeceklerdi (en azından ben öyle yorumladım kendimce) kimsenin başına gelmesin tabi ama benzer bir durumda depo sökeceğiz vb derlerse (süreçler nasıl işliyor bilmiyorum tabi) bu işi şahitli yapmak mantıklı. e hadi bunu da yaptık ve yakıttan kaynaklanmadığı söylendi, bundan önceki alınan yakıtlardan kaynaklanmadığı ne malum? yine cevapsız kalan sorulardan biri daha. ezcümle, iki tarafın da kendini bir şekilde aklama olasılığı yüksek. sürücünün hatası yok denilen bir ortamda yine ihale araç sahibine kesiliyor. evden ırak olsun..