2021 golf 1.0 life paket motor değişimi

Son durum nedir, ne yapmakta karar kıldınız? Rektefiye, serviste motor değişimi vs.
selam, grubun sanki kendi arabasıymış gibi sahiplenip yorum yapması ve sonrasını takip etmesi de ayrıca mutlu etti. eyvallah herkese.. aracı bayiye sattım, bugün itibariyle 2026 golf sahibi oldum. 1 gün içinde şekillendi herşey :p hayırlısı demekten başka bir şey kalmıyor sanırım..

selam, grubun sanki kendi arabasıymış gibi sahiplenip yorum yapması ve sonrasını takip etmesi de ayrıca mutlu etti. eyvallah herkese.. aracı bayiye sattım, bugün itibariyle 2026 golf sahibi oldum. 1 gün içinde şekillendi herşey :p hayırlısı demekten başka bir şey kalmıyor sanırım..
güle güle kullanın. her şerde bir hayır vardır. Allah kaza bela vermesin.

Yeni aracınız hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız. Golf motor yese bile golften geçmek kolay olmuyor demek ki :)

@lnxdx Hayırlı olsun o zaman.

Bayiye kaça sattınız süreç nasıl gelişti.
Yeni araç kaça geldi foto yokmu ne renk bu araba.Bana referans olursunuz belki.
8,5 benimde rüyalarıma giriyor bir uyanıyorum 1.2 comforta devam.

Geri