- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
VAG uygulamasında göstermiyor, evrensel uygulamasında gösterir mi denemedim.almanca yazıyor. ss atın bakayım
VAG uygulamasında göstermiyor, evrensel uygulamasında gösterir mi denemedim.almanca yazıyor. ss atın bakayım
yok hocam. Tıklayınca içerisinde neler var?
Arka hoparlörler sağlam mı hocam ?Sorunu yakın zamanda yaşayan var mı?
Parktan çıkış asistanı ve manevra frenleme devre dışı uyarısı verdi geçenlerde yağmurda yol alırken. 1 2 güne kontak aç kapa ile geçer dedim ama geçmedi. Arka kamera aktif ama arka park sensörleri çalışmıyor. Ön sensörler çalışıyor ve dıt dıt dıt diye ötüyor
Bi deneyeyim hocam. Ön ön yanaşırken ötüyor mu diye baktım ve çalışıyordu. Müzik açıp bir deneyeyim arka hoparlörleriArka hoparlörler sağlam mı hocam ?
Hocam sağ arka hoparlör gidik :/ bu mudur olayı?Arka hoparlörler sağlam mı hocam ?
evet hocam tam olarak budurHocam sağ arka hoparlör gidik :/ bu mudur olayı?
Yağmurda sensör mensör su aldı diye şüphe etmiştim
Kronik midirevet hocam tam olarak budur![]()
kronik sayılabilirKronik midirdurduk yere hoparlör derdimiz çıktı bi de. Soket moket oynamıştır inşallah
Saçma değil mi ya hoparlör ile sensör ne alaka. Biliyorum arkadan ötüyorsa arka hoparlör veriyor sesi ama sesler zaten farklı. Önden verse nolur yanievet hocam tam olarak budur![]()
hocam önden verse olur nedir yavSaçma değil mi ya hoparlör ile sensör ne alaka. Biliyorum arkadan ötüyorsa arka hoparlör veriyor sesi ama sesler zaten farklı. Önden verse nolur yani
Yani dediğim hata durumu olduğu için geçici olarak verebilir sonuçta. Ya da arka tek hoperlörden devam etsinhocam önden verse olur nedir yavalgoritması çalışma düzeni öyle yapılmış, çalışmayınca hata vermesi normal değil mi
Yani bana da saçma geldi. @Atesci kardeşim uyarmıştı sağolsun. @GolfTutkulu üstad da yazınca arabaya indim ve denedim. Hoparlör bozulunca tüm sistemi bloke etmemesi gerekir benceSaçma değil mi ya hoparlör ile sensör ne alaka. Biliyorum arkadan ötüyorsa arka hoparlör veriyor sesi ama sesler zaten farklı. Önden verse nolur yani
Algoritmada kaçış bloğu koymadan sistemi bloklamak da pek makul çözüm olmamışhocam önden verse olur nedir yavalgoritması çalışma düzeni öyle yapılmış, çalışmayınca hata vermesi normal değil mi
Sez tonları farklı olmasa belki anlarsın da ses tonları da farklı. Arkadan gelen ses kalınYani bana da saçma geldi. @Atesci kardeşim uyarmıştı sağolsun. @GolfTutkulu üstad da yazınca arabaya indim ve denedim. Hoparlör bozulunca tüm sistemi bloke etmemesi gerekir bence
Algoritmada kaçış bloğu koymadan sistemi bloklamak da pek makul çözüm olmamış
Mahvetti bizi![]()